Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion: „E ultimul an în care prezint”

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion: „E ultimul an în care prezint”

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România, iar în fiecare sfârșit de an, telespectatroii îi urmăresc show-urile organizate de Revelion. Recent, Dan Negru a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare.

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion: „E ultimul an în care prezint”

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion. Prezentatorul TV a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că nu va mai prezenta un show pe care obișnuia să-l modereze în ultimii 10 ani. Dan Negru a declarat că show-ul cu măști nu va mai fi difuzat de anul viitor.

E ultimul an in care prezint showul cu măști !Am făcut zeci de revelioane fără măști și in viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.„Cu mască, Fără mască „se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani. Astăzi formatul cu vedete mascate, „Scena Misterelor” care, recunosc,a copiat „Cu Mască/Fără Masca”al TVR-ului, e vandut și in Ungaria.Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale !”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, despre cum era televiziune din România în urmă cu 18 ani

În urmă cu ceva timp, Dan Negru a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde a distribuit o imagine cu emisiunile care făceau audiență în urmă cu aproximativ 20 de ani, când publicul încă era interesat de TVR. În momentul în care se difuza „Surprize, surprize”, show moderat de Andreea Marin, Dan Negru fiind de părere că banii pentru publicitate, în prezent, ar fi fost mai puțini dacă Televiziunea Română rămânea puternică.

Dan Negru declara că posturile de televiziune private nu ar fi ajuns unde sunt în prezent dacă TVR se menținea pe poziții. „Așa arăta interesul publicului pentru tv acu’ 18 ani… Făceam «Ciao Darwin» la vremea aia și TVR, televiziunea de stat, era în top audiențe, îmi era competitor.

Dacă televiziunea publică ar fi rămas la fel de puternică, alea particulare ar fi avut azi mai puțini bani din publicitate pentru că TVR ar fi fost un jucător important.Un TVR ca RAI-ul italian care are, de exemplu, «The Voice» era azi o miză. Cei care au dezmembrat televiziunea publică și au dat-o la fier vechi au fost vizionari pentru afacerile lor. Statul, fraier, a rămas păgubit… TVR e fabrică de stat , desfăcută bucată cu bucată și dată la fier vechi… Așa arăta «fabrica» acum 18 ani, cu «furnalele» duduind”, este mesajul lăsat de Dan Negru pe Facebook și pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: