Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru dezvăluie ultima dorință a lui Alexandru Arșinel: „Doamne…cu un lucru nu m-ai ajutat”

Dan Negru dezvăluie ultima dorință a lui Alexandru Arșinel: „Doamne…cu un lucru nu m-ai ajutat”

Dan Negru a povestit după moartea regretatului actor cea mai mare dorință a acestuia de la începutul acestui an. Iată detaliile!

Dan Negru dezvăluie ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

Dan Negru le-a mărturisit românilor ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Marele actor i s-a confesat omului de televiziune. Acesta i-a spus că se ruga ca divinitatea să-i aline suferința soției sale:

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua morții. Azi a venit ziua… Mi-a răspuns atunci: «I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: Doamne ajută-mă ca Marilena să să simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a dezvăluit Dan Negru.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani

Îndrăgitul actor avea o stare de sănătate precară care i-a provocat dificultăți în ultimii ani ai vieții. Actorul fusese recent internat într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alexandru Arşinel fusese transferat la solicitarea angajaților centrului medical la spital pentru a putea primi îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost internat la data de 15 septembrie 2022 și transferat la ATI, din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical. Deși a fost tratat, marele actor și-a găsit sfârșitul.

Fiul actorului a confirmat decesul

Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan:

„Da, este adevărat!”, a declarat Bogdan Arșinel.

Câți copii are Alexandru Arșinel

Alexandru și Marinela Arșinel s-au cunoscut în 1966. De atunci sunt de nedespărțit. Alexandru Arșinel are doi copii din relația cu soția lui, Bogdan și Cristian. Alexandru Arşinel a povestit, în cartea lui ”Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste. Actorul și-a cunoscut soţia la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă să se căsătorească.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a povestit actorul în cartea lui „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră cu baia pe hol, la comun cu alți locatari. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan.

Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel

Chiar dacă niciunul dintre copiii săi nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură, reatează Spynews.

Soția lui Alexandru Arșinel, imobilizată în scaun cu rotile

Soția lui Alexandru Arșinel a ajuns imobilizată în scaun cu rotile, după ce a căzut și s-a lovit extrem de tare.

Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.

Ce avere are Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a împlinit 83 de ani, pe 4 iunie. Mama lui l-a îndrumat spre teatru pentru că a văzut cât talent avea fiul său. Așa că toată viața și-a dedicat-o carierei în teatru și televiziune.

Potrivit adevărul.ro, din ultima declaraţie de avere a actorului reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual pe 2021 a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

Ce proprietăți și case are Alexandru Arșinel

Potrivit declarației de avere, actorul deţine și 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.

Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: