Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, dezvăluiri despre salariul pe care-l primea la Antena 1. „Nu am făcut televiziune ca să fac bani…”

Dan Negru, dezvăluiri despre salariul pe care-l primea la Antena 1. „Nu am făcut televiziune ca să fac bani…”

După 20 de ani de carieră la Antena 1, Dan Negru a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa. A renunțat la colaborarea cu postul de televiziune care l-a consacrat și a semnat cu Kanal D, alături de care urmează să-și continue activitatea profesională. Nu a dezvăluit motivele pentru are făcut această alegere, dar în trecut a mărturisit că salariul pe care-l primea nu era unul care poate fi considerat mare.

Dan Negru, dezvăluiri despre salariul pe care-l primea la Antena 1

Dan Negru se numără printre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din țara noastră, fiind cea mai longevivă figură de la Antena 1. Și-a început activitatea la acest post de televiziune acum mai bine de 20 de ani, dar 2022 a adus o schimbare semnificativă pentru cariera sa. A ales să înceapă un nou capitol profesional alături de Kanal D, iar anunțul mutării sale la acest post a fost făcut în urmă cu câteva zile.

Vestea că Dan a decis să renunțe la Antena 1 după ce ani de zile a fost lider de audiență, în special cu edițiile sale de Revelion, a fost un șoc pentru publicul din România. Oamenii credeau că acesta primește un salariu considerabil pentru munca sa, dar realitatea s-a dovedit a fi cu totul diferită. Deși nu a mărturisit care au fost motivele pentru care a renunțat la locul său de muncă, a dezvăluit în trecut că banii pe care i-a primit nu au fost niciodată mulți.

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an.”, a declarat Dan Negru pentru ciao.ro.

Ce salariu a primit Dan Negru de la Antena 1

Mai mult, Dan Negru a vorbit și despre salariile pe care le primesc ceilalți colegi din televiziune, de la posturi diferite. În ciuda faptului că aceștia nu au avut niciodată rezultate comparabile cu ale lui, banii pe care îi primeau erau mult mai mulți. Prezentatorul a clarificat însă că nu a făcut niciodată această meserie pentru a se îmbogăți, ci a preferat să continue deoarece este foarte pasionat de televiziune.

Dragostea pentru acest domeniul l-a motivat mereu, chiar dacă remunerația primită nu a fost mereu pe măsură. Nu a dezvăluit niciodată ce salariu a avut la Antena 1, fiind un bărbat modest, după cum și-a obișnuit publicul, însă putem doar să ne imaginăm că oferta de la Kanal D a fost una mult mai bună.

„Într-un an, un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. […] Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune.”, a mai adăugat prezentatorul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: