Redactia.ro
Home » Știri » Dan Negru în funcția de primar al orașului Timișoara. Prezentatorul TV a făcut anunțul: ”Credeam că mă filmează cu camera ascunsă”

Dan Negru în funcția de primar al orașului Timișoara. Prezentatorul TV a făcut anunțul: ”Credeam că mă filmează cu camera ascunsă”

Dan Negru, gazda emisiunii „Jocul cuvintelor” și unul dintre cele mai cunoscute fețe ale televiziunii românești, a intrat recent în atenția publicului datorită declarațiilor sale cu privire la viitoarele proiecte și la o posibilă candidatură la funcția de primar al Timișoarei. Într-o conversație recentă, Negru a oferit detalii despre direcția sa profesională și a vorbit despre influența pe care o poate avea în calitate de persoană publică.

Una dintre întrebările adresate lui Dan Negru a fost legată de rolul său pe rețelele sociale și dacă începe să-și asume un rol de influencer. Răspunsul său a arătat că pentru el, rețelele sociale reprezintă o oportunitate de a-și exprima propriile idei și gânduri. Acesta a subliniat că platformele sociale permit oamenilor să-și facă vocea auzită și să promoveze schimbările pe care le doresc în societate.

Dan Negru a vorbit despre social media

Dan Negru a împărtășit și o doză de dezamăgire cu privire la colegii săi din industria media. El a menționat că este dezamăgit de faptul că mulți dintre aceștia nu utilizează rețelele sociale pentru a contribui la îmbunătățirea situației din țară, ci le folosesc doar pentru a distribui poze din locurile în care merg sau pentru scopuri personale.

Această dezamăgire reflectă dorința lui Dan Negru de a vedea mai mulți profesioniști din media implicându-se în discuții și acțiuni care să contribuie la schimbările pozitive în societate.

„Eu am o dezamăgire față de unii colegi care postează cum stau la cafeluțe, având sute de mii de followeri, în loc să se folosească de notorietate pentru a repara lucrurile din țara asta. Și se poate. Eu am schimbat o plăcuță ruginită în Timișoara, cu numele lui Johhny Weissmuller, am tuns iarba în Timișoara după postările mele”, a explicat Dan Negru, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Dan Negru în funcția de primar al Timișoarei

Unul dintre momentele surprinzătoare ale discuției a fost atunci când Dan Negru a vorbit despre posibilitatea unei candidaturi la funcția de primar al Timișoarei. Până în prezent, el nu a fost afiliat niciunui partid politic și a evitat implicarea în politică, concentrându-se pe cariera sa de prezentator TV.

Cu toate acestea, Negru a lăsat ușa deschisă pentru viitor, sugerând că la a doua sa reîncarnare s-ar putea gândi la funcția de primar. El a comparat această posibilitate cu cea de a fi invitat să joace în naționala Braziliei de fotbal, evidențiind caracterul neașteptat al unei astfel de candidaturi.

„Recunosc, au fost multe partide care mi-au propus candidatura. Inclusiv fostul meu patron, domnul Dan Voiculescu, acum câteva luni m-a sunat și mi-a zis că vrea să mă propună candidat la primăria din Timișoara.

Dar au mai fost și alte partide mari, puternice, cele mai mari, care mi-au propus candidatura. De fiecare dată când venea oferta, credeam că sunt la camera ascunsă. Credeam că mă filmează cu camera ascunsă. Ce să caut la primărie? Nici nu știu de unde curge apa.

N-aș ști nimic. Și m-a îngrijorat că se merge atât de jos. Nu poți să-l propui pe Negru, te folosești de notorietatea lui…Nu mă interesează, nu mă pricep”, a declarat Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: