Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, un nou mesaj acid. Prezentatorul a rămas uimit atunci când a aflat cât costă o sticlă de apă în Aeroportul Otopeni

Dan Negru, un nou mesaj acid. Prezentatorul a rămas uimit atunci când a aflat cât costă o sticlă de apă în Aeroportul Otopeni

GALERIE FOTO (2) dan negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România și nu este străin de a-și exprima punctul de vedere despre diverse subiecte sociale sau politice. Recent, el a atras atenția publicului cu un mesaj postat pe Facebook în care a criticat prețurile exorbitante practicate în Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni).

Dan Negru, revoltat din cauza prețurilor unei sticle de apă din Aeroportul Otopeni

Înaintea unui zbor spre Grecia, Dan Negru a fost șocat de prețurile practicate în aeroport pentru produse de bază precum apa și cafeaua. El a descris prețurile ca fiind „dincolo de orice rațiune” și a subliniat faptul că acestea nu sunt doar nejustificate, ci și profund inumane.

dan aeroport
dan negru aeroport

Un zbor din București până la Salonic-Grecia costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…”, a fost mesajul lui Dan Negru. „Noi între noi ne furăm. În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie. De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți intr-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta‘”, a continuat Dan Negru.

Internauții au fost de acord cu părerea lui Dan Negru

În mesajul său, Dan Negru și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că turiștii care se află în tranzit prin aeroport sunt obligați să plătească prețuri exorbitante pentru produse de bază, fără a avea nicio altă opțiune. El a afirmat că aceasta este o practică „nedemnă” și că este nevoie de o intervenție din partea autorităților pentru a proteja drepturile consumatorilor.

Postarea lui Dan Negru a atras atenția publicului și a generat o dezbatere intensă pe rețelele de socializare. Mulți utilizatori au fost de acord cu punctul său de vedere și au adus exemple de alte aeroporturi din lume unde prețurile sunt mult mai mici. Alții au sugerat că aeroportul ar trebui să își justifice prețurile ridicate prin calitatea superioară a produselor sau prin faptul că aeroportul este o zonă de tranzit și că prețurile sunt stabilite în funcție de cerere și ofertă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: