Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu a luat foc după ce George Simion a arătat o poză când mânca un burger. Ce i-a reproșat creatoarea de haine

Dana Budeanu a luat foc după ce George Simion a arătat o poză când mânca un burger. Ce i-a reproșat creatoarea de haine

Dana Budeanu s-a supărat că George Simion mânca un burger. Ce i-a reproșat creatoarea de haine

Dana Budeanu s-a „legat” de George Simion după ce acesta a publicat pe Facebook o imagine când mânca un burger. Iată detalii și ce anume a supărat-o așa tare pe creatoare de haine, care i-a făcut politicianului reproșuri.

Dana Budeanu a luat foc după ce George Simion a publicat o poză când mânca un burger. Ce i-a reproșat creatoarea de haine

Dana Budeanu a luat foc după ce George Simion a publicat o fotografie cu mâncarea primită de parlamentari, gratis. În cazul de față, un burger.

„Pofta bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis. Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a notat Simion pe pagina lui de Facebook. Ulterior, el a publicat și alte imagini.



Poza cu burgerul fotografiat de liderul AUR i-a picat rău Danei Budeanu, care a avut o reacție.

„Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân’ Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile! De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai, partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană? De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?”, a spus ea, de asemenea, în mediul online.

Dana Budeanu s-a supărat că George Simion mânca un burger. Ce i-a reproșat creatoarea de haine
Foto: Antena 3 CNN & Facebook (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: