Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa părinților lui Vlad Pascu: «N-a fost crescut de nimeni!»

Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa părinților lui Vlad Pascu: «N-a fost crescut de nimeni!»

budeanu

Dana Budeanu critica aspru familia lui Vlad Pascu, în urma accidentului fatal provocat de șoferul sub influența drogurilor, care a cauzat moartea a doi tineri. Designerul nu s-a putut stăpâni și a formulat declarații categorice cu privire la persoanele care au avut grijă de tânărul în vârstă de doar 19 ani, care a pus capăt vieții a doi studenți. Iată ce a putut să spună creatoarea de modă!

Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa părinților lui Vlad Pascu

Prezentă în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3 CNN, Dana Budeanu a exprimat cu fermitate opinia ei cu privire la tragedia din data de 2 Mai, când doi tineri au pierit din cauza imprudenței șoferului care a condus sub influența substanțelor interzise. Este cunoscut faptul că acest individ consuma o combinație periculoasă de droguri și că nu era la prima sa abatere de acest gen. În anul 2022, el a fost supus unei anchete pentru posesie de droguri, conform hotărârii emise de Tribunalul București, document care a fost făcut public pe platforma instanțelor judiciare.

Cu toate acestea, Vlad Pascu a scăpat de urmărirea penală după ce procurorii DIICOT au abandonat dosarul, argumentând că cantitatea de droguri găsită era infimă, mai precis 0,68 grame de cannabis. De asemenea, se știe că Vlad Pascu a căutat ajutor într-o clinică din București pentru a se dezintoxica, iar la începutul acestui an, tatăl său l-a dus la o instituție specializată din Olanda în aceeași scop. Cu regret, imediat după ce s-a întors în țară, tânărul a reluat contactul cu grupul său de prieteni și a început să se afunde din ce în ce mai mult în consumul de substanțe interzise.

Părinții lui Vlad Pascu s-au făcut dispăruți după accidentul provocat de fiul lor

Dana Budeanu i-a criticat pe părinții lui Vlad, care acum par să fie de negăsit și încearcă să se ascundă pentru a fi feriți de judecata aspră a publicului, precum și de eventualele întrebări incomode venite din partea jurnaliștilor. Se pare că tatăl lui Vlad a părăsit țara, în timp ce mama tânărului și-a schimbat reședința și numărul de telefon.

„Ceea ce se întâmplă în România se întâmplă în toată lumea. Trecem prin era tragediilor la nivel mondial. La punctul trei (n.r. cazul Alexandrei la spitalul din Botoşani) l-am strigat pe Rafila și la punctul doi (n.r. cazul de la 2 Mai) am urlat către părinți. Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copiii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți”, a declarat, vizibil revoltată, Dana Budeanu. „Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani, copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta”, a concluzionat creatoarea de modă.

 

Sursă foto Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: