Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu critică dur femeile care nu-și recunosc intervențiile estetice: „Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck”

Dana Budeanu critică dur femeile care nu-și recunosc intervențiile estetice: „Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck”

dana budeanu

Dana Budeanu critică dur femeile care nu-și recunosc intervențiile estetice. Iată detaliile!

Dana Budeanu critică dur femeile care nu-și recunosc intervențiile estetice

Dana Budeanu, cunoscută creatoare de modă și personalitate TV, a stârnit controverse cu declarațiile sale privind intervențiile estetice. În timp ce este de acord cu faptul că astfel de proceduri pot ajuta la îmbunătățirea aspectului fizic, ea critică femeile care nu recunosc că au făcut astfel de schimbări.

În opinia ei, orice intervenție de înfrumusețare se observă și este mai bine să fii sincer cu privire la schimbările prin care ai trecut. Ea este îngrijorată de faptul că mulți oameni care se autointitulează esteticieni nu au pregătirea necesară pentru a efectua aceste proceduri în mod corespunzător, și sugerează că ar trebui să fie aleși doar medici specializați în domeniu.

„Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza atunci când erau însărcinate și când au slăbit, au rămas cu buzele. Se vede că ești raton, rățoi expandat, Donald Duck.

Se vede că ți-ai băgat în gură. Din profil toate arătați ca și cum aveți niște flecuri, în loc de buze, băgate în față, ca niște branțuri.

Se vede! De ce minți că nu ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai? Care e scopul ca tu să arăți în halul ăla? Mai bine nu spui. Nu răspunzi și aia e, dar nu minți”, este de părere Dana Budeanu.

Vedeta consideră că fiecare femeie ar trebui să fie asumată și să nu mai încerce să mintă, mai ales când schimbările sunt evidente. Creatoarea de modă consideră că multe fete nu se documentează înainte de a merge la un medic, astfel că ajung pe mâna celor care nu au nicio legătură cu această meserie. „Voi când vă uitați la Angelina Jolie, la Jennifer Lopez și la Beyonce, să știți că ele au niște doctori doar ai lor, care lucrează doar cu ele.

În România există doctor Constantin Stan, cel mai șmecher. Când nu o mai fi el, va fi jale. Când începi acest drum, te duci doar la doctorul ăla, nu cum mergeți voi, la bucătari, la ospătari care sunt și esteticieni. În ziua de astăzi, din cauza escrocheriei generalizate, oricine poate fi estetician, care face un curs de cosmetică și învață să șteargă gene, să facă sprâncene și îți bagă și 2-3 seringi de botox.

E cea mai mare nenorocire. Pentru a interveni pe fața cuiva trebuie să știi anatomie, unde se află fiecare mușchi, etc.”, a completat controversata divă pe aplicația Verdict by Dana Budeanu.

Ce operații estetice are Dana Budeanu

În urmă cu mai mulți ani, Dana Budeanu a vorbit și despre propriile sale intervenții estetice. În trecut, a recunoscut că și-a refăcut sânii și a lucrat cu Dr. Constantin Stan, un medic estetician reputat. Cu toate acestea, ea a subliniat că este important să alegem specialiști în înfrumusețare care să ne poată oferi cele mai bune servicii:

„Este aberant să nu acceptăm că medicina evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este să nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teamă, însă, de orice intervenție care are legătură cu fața. Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru că voiam să revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită.”

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: