Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, critică dură despre românii care fac grătar! Nu au scăpat de ironii nici femeile care consumă ceapă și usturoi în public FOTO

Dana Budeanu, critică dură despre românii care fac grătar! Nu au scăpat de ironii nici femeile care consumă ceapă și usturoi în public FOTO

Dana Budeanu, critică dură despre românii care fac grătar! Nu au scăpat de ironii nici femeile care consumă ceapă și usturoi în public FOTO

Dana Budeanu, critică dură despre românii care fac grătar! Nu au scăpat de ironii nici femeile care consumă ceapă și usturoi în public. Iată detaliile!

Dana Budeanu, critică dură despre românii care fac grătar

În cel mai recent episod „Verdict”, Dana Budeanu abordează subiectul românilor care fac grătar, aducând critici dure la adresa lor. Vedeta nu se sfiește să-și exprime opinia sinceră și directă în spațiul public, indiferent de reacțiile pe care le poate stârni.

Într-un mod caracteristic, Dana Budeanu își asumă în continuare rolul de critic și în acest nou videoclip din seria „Amețitele și Mafioții”, se concentrează asupra celor care combină șampania scumpă cu grătarul tradițional în care sfârâie micii. Pentru ea, acest lucru reprezintă o „extravaganță” de prost gust. Nu se limitează doar la criticarea obiceiului de a combina mâncarea tradițională cu băuturi de lux, ci ia în vizor și femeile care consumă ceapă și usturoi în public:

„Șampanie cu mici sau cum? Ce e cu ăștia care beau șampanie cu mici? Ăștia care la grătar: „Bă, știi ce? Aruncă acolo pe masă o cutie de icre negre”.

Aveți ceapă în pahar! Amețitele care mănâncă în public, în societate, ceapă și usturoi!..”, a spus Dana Budeanu în teaser-ul celui mai nou episod de Verdict care stă să apară.

Dana Budeanu, despre cei care se pozează lângă grătar

Fosta vedetă de la Pro TV, Dana Budeanu, îi ironizează și pe cei care se fotografiază lângă grătar și postează fotografii lângă grătarul cu mici și ceafă pe rețelele sociale. Aceasta îi numește„melteni” și se întreabă cu ironie de ce ar trebui să-și arate mâncarea sau să se laude cu fumul produs de grătar:

„Toți meltenii se pozează lângă grătar, cu micii pe grătar și cum fac ei ceafă. Ce aveți, bă băiatule? Ce e, mă, aia? Cum să te pozezi, mă, cu grătarul, bă băiatule? Cum să te pozezi făcând grătar? Cum? Ce ne arăți? Că ai mâncare?

Am mâncare, am burta plină… E OK. Care e semnificația acestor poze de țărani cocliți? Cum face el grătar, ce mișto e cu fumul ăla…”, a spus criticul de modă.

 

Sursa foto: Captură ecran Youtube

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: