Redactia.ro
Home » Știri » Dana Budeanu dă de pământ cu Marcel Ciolacu! Cum critică designerul vestimentar outfit-ul premierului: ”Foarte rău că nu are pantofi”

Dana Budeanu dă de pământ cu Marcel Ciolacu! Cum critică designerul vestimentar outfit-ul premierului: ”Foarte rău că nu are pantofi”

Dana Budeanu și Marcel Ciolacu

Un întreg scandal a început recent între premierul Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan, cu privire la ținutele pe care unii parlamentarii le adoptă. Dana Budeanu s-a implicat imediat și a dat de pământ cu premierul României, taxându-l pentru o greșeală pe care se presupune că nu ar fi trebuit să o facă.

Se pare că premierul țării noastre a ținut să facă mai multe specificări cu privire la ținutele pe care le adoptă în ultimii ani. Acesta a explicat clar că nu are pantofi sau haine care costă foarte mult, ceea ce a determinat-o pe Dana Budeanu să reacționeze.

Dana Budeanu l-a pus la respect pe Marcel Ciolacu

Seara trecută Dana Budeanu a ținut să dezbată pe larg problema pantofilor lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a menționat că nu are încălțăminte care să coste 1.500 de euro, așa cum a fost acuzat inițial. Designerul vestimentar susține că orice om politic ar trebui să dețină pantofi care costă peste 200 de euro.

„După părerea mea, e foarte rău că nu are pantofi de 1.500 de euro. Păi, dacă nu ai pus în viața ta mâna pe un pantof de 1.500 de euro, n-ai de unde să știi. Dar eu, dacă știu și am și informații, normal că știu. Pantofii ăia sunt de 200 de euro, nici atât. Toți politicienii mari au voie să primească cadouri, dar trebuie să declare la noi, că suntem încă în comunism”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Cum se apără Marcel Ciolacu

Rareș Bogdan a fost cel care a stârnit toate discuțiile legate de vestimentația și încălțămintea pe care colegii săi din PSD le poartă. Marcel Ciolacu a fost cel vizat, tocmai de aceea bărbatul a ales să se apare și să explice de unde provine hainele pe care le poartă în fiecare zi.

„Chiar dacă vă dezamăgesc, nu am pantofi de 1.500 de euro. Blugi normali, sacou. Întrebați-o pe doamna Adina Buzatu, și blugii sunt tot de la dânsa. În ceea ce privește sacoul, costume, le am pe marea majoritate, cred că 99% de la doamna Adina Buzatu. Și foarte multe perechi de pantofi.

În primul și în primul rând, domnul Rareș Bogdan trebuia să întrebe dacă este adevărată acea știre și atunci ar fi fost mai mult decât colegial. Eu așa aș fi procedat dacă dânsul ar fi avut un astfel de atac”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat cât costă ținuta vestimentară purtată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: