Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu explică cum trebuie făcută reforma în învățământul din România: „Telefoanele mobile, interzise în școli!”

Dana Budeanu explică cum trebuie făcută reforma în învățământul din România: „Telefoanele mobile, interzise în școli!”

Dana Budeanu explică cum trebuie făcută reforma în învățământul din România: „Telefoanele mobile, interzise în școli!”

Dana Budeanu explică cum trebuie făcută reforma în învățământul din România. Ea e de părere că „telefoanele mobile trebuie să fie interzise în școli”, printre altele. Iată ce a spus creatoarea de haine, îndrăgită de foarte mulți români.

Dana Budeanu explică cum trebuie făcută reforma în învățământul din România: „Telefoanele mobile, interzise în școli!”

Dana Budeanu și-a exprimat părerea despre învățământul din România și despre o posibilă reformă care chiar ar putea avea efecte pozitive, în viziunea ei.

„Toți copiii vor să fie incluși. Ai interzis telefoanele mobile, punct! Ce să facă cu telefonul la școală?! Ce-i asta?! Ai interzis accesul la net nelimitat – eu am acces la platforma școlii, pot intra pe Google, că am nevoie de materiale, intru pe site-urile x, y, z. Nu pe orice, cum se intră acum! Am pus uniformă, am încuiat poarta la ora 8.30. S-a terminat. S-a terminat cu 80% dintre probleme, după care ne mutăm cu problemele din clasă. De ce să nu pun camere? Cum adică să pun camere în clasă cu acordul părinților? Aceasta este o școală. Aici este Liceul Caragiale, deci hotărăște liceul. Pentru securitatea copiilor, noi am pus camere pe holuri și în clase. Care e problema? Ne dezbrăcăm în pielea goală în clasă? Nu punem în băi!”, a comentat Dana Budeanu, la Antena 3 CNN.

Dana Budeanu nu are o părere bună nici despre Ligia Deca, actualul ministru al învățământului.

„La liceul unde au terminat fetițele mele și a fost excepțional, de anul trecut, la înscrierea copiilor la liceu, părinții întrebau dacă au voie copiii cu telefonul. Cum? (…) Părinții întrebau conducerea liceului dacă au voie cu telefonul.

Colegii fetiței mele, care n-au avut voie, ies afară când se sună, stau unii cu alții și vorbesc, ceilalți nu. Din celelalte clase, care sunt obișnuiți cu telefonul, stau cu telefonul.

Acestea sunt niște reguli pentru care nimeni nu trebuie să ceară aprobarea, doamna Deca! Dacă sunteți ministru – nu știu, poate vă schimbă, totuși. Sper, nu știu ce o să se întâmple. Dar ministrul care o să vină sau rămâneți dvs…

Toate marile nații, imperiile care au civilizat lumea – știți cum se civilizează lumea? Cu forța. Nu există! Cu amenzi, cu reguli – nu le respecți, mergi la pușcărie! Nu respecți, plătești! Nu există altfel, nicăieri pe globul pământesc. Nici la nobili, în Marea Britanie, nicăieri (…)”, a mai transmis Dana Budeanu pentru sursa mai sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: