Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu nu s-a mai putut abține! Ștefan Bănică s-a transformat imediat în „victimă”, după concertul de Crăciun: „S-a închis la non-stop”

Dana Budeanu nu s-a mai putut abține! Ștefan Bănică s-a transformat imediat în „victimă”, după concertul de Crăciun: „S-a închis la non-stop”

Zilele recente au fost marcate de patru serate memorabile la Sala Palatului, unde Ștefan Bănică jr. a susținut concerte speciale pentru a marca 20 de ani de concerte de Crăciun. Artistul a reușit să captiveze publicul nu doar prin talentul său, ci și prin prezența emoționantă a copiilor săi, Violeta și Radu Bănică, în cadrul evenimentului.

Apariția sa pe scenă a stârnit admirația și laudele unei personalități influente, Dana Budeanu, care nu a avut decât cuvinte de apreciere pentru solist. Iată ce comentariu a ținut să facă designerul vestimentar.

Dana Budeanu l-a luat la ochi pe Ștefan Bănică

În ceea ce privește vestimentația, Ștefan Bănică jr. a ales un costum auriu, strălucitor, care i-a pus în valoare prezența scenică. Dana Budeanu, cunoscută pentru critici sincere și exigente în domeniul modei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa alegerii vestimentare a artistului. Comentariile pozitive ale creatoarei de modă au adus un plus de apreciere și au evidențiat atenția acordată detaliilor pentru acest eveniment special.

„Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică Jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la non-stop”, a comentat Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu solistul, pe Facebook.

Surprizele au curs la concertul lui Ștefan Bănică

Anul acesta, Ștefan Bănică jr. a pregătit o surpriză de proporții pentru fanii săi, oferindu-le patru seri consecutive de concerte de excepție la Sala Palatului. Cu fiecare apariție, artistul a reușit să transmită emoție și să creeze momente unice pentru publicul său. Însă, cu siguranță, punctul culminant a fost momentul când fiul său cel mare, Radu Bănică, i s-a alăturat pe scenă într-un duet impresionant.

Împreună, cei doi au interpretat piese alese cu grijă, iar pe fundalul proiecțiilor erau afișate imagini memorabile cu Ștefan Bănică senior, o legendă a muzicii românești. Acest moment a adus nostalgia și emoția în inimile spectatorilor, evidențiind legătura puternică dintre generații și pasiunea pentru muzică ce se transmite în familie.

Nu a fost singurul moment special din concertele aniversare ale lui Ștefan Bănică jr. Pe scenă a făcut o apariție surprinzătoare și Violeta, fiica sa din mariajul cu Andreea Marin, și actuala sa soție, Lavinia. La doar 15 ani, Violeta a impresionat audiența cu un recital de excepție, demonstrând că talentul muzical curge în venele familiei Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: