Redactia.ro
Home » Monden » Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente de coșmar în Irlanda. Ce probleme a întâmpinat artista

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente de coșmar în Irlanda. Ce probleme a întâmpinat artista

GALERIE FOTO (3) Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente de coșmar în Irlanda.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente de coșmar în Irlanda. Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar în urmă cu ceva timp aceștia au locuit o vreme în Islanda. Deși este o țară minunată, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trăit momente de coșmar. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente de coșmar în Irlanda. Ce probleme a întâmpinat artista

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună trei copii minunați. Cei doi au locuit o vreme în Islanda, dar se pare că nu a fost chiat atât de frumos pe cât se așteptau. Deși este o țară minunată, aceștia au avut parte de momente neplăcute. Dana Nălbaru a declarat că a trăit clipe de coșmar în Islanda. Actorul a dezvăluit că soția sa are alergie la fân, motiv pentru care nu s-a putut bucura de ședere. „Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a declarat actorul pentru VIVA!.

Dragoș Bucur a vorbit și despre dorința sa de a locui în Danemerca, mărturisind că această țară le-a plăcut foarte mult. „Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”, a spus actorul.

Cu ce se ocupă Dana Nălbaru după ce s-a retras din muzică

Dana Nălbaru a făcut parte din trupa Hi-Q mulți ani, iar în urmă cu câțiva ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Artista s-a axat pe creșterea familiei, iar de câteva luni și-a deschis o afacere în București. Vedeta e căsătorită cu actorul Dragoș Bucur și împreună au trei copii, pe Sofia, Kadri și Roxana.

Acum a pus la punct o afacere de care e tare mândră, scoțând la iveală și marea ei pasiune. Cântăreața este antreprenor, fiind asociată la un bistro din centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca. Vedeta face dulciuri realizate în laboratorul personal. „Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a transmis Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q, pe pagina ei de Instagram.

Soția lui Dragoș Bucur a renunțat la aparițiile televizate și rar este văzută la evenimentele mondene. În schimb, Dana este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu proiectele pe care le are. Vedeta postează deseori imagini cu ea nemachiată, fiind adepta naturalului.. „Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră”, a scris soția lui Dragoș Bucur pe pagina ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: