Redactia.ro
Home » Știri » Dana Nicolaescu, fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu, total schimbată. Fotografii cu ea din ultima vreme

Dana Nicolaescu, fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu, total schimbată. Fotografii cu ea din ultima vreme

GALERIE FOTO (3) Dana Nicolaescu, fosta sotie a lui Sergiu Nicolaescu

Dana Nicolaescu, marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, arată diferit în prezent. Ea a surprinsă la cumpărături și pare complet schimbată.

Dana Nicolaescu, marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, total schimbată acum. Fotografii cu ea din ultima vreme

Dana Nicolaescu i-a devenit soție lui Sergiu Nicolaescu în 2005. Pe ea a considerat-o suflet pereche, deși între ei e o diferență de vârstă de 47 de ani, iar mulți au considerat acest lucru o nepotrivire între ei. Opt ani mai târziu după ce Dana și Sergiu Nicolaescu au devenit soț și soție, cel mai vizionat regizor din România se stingea din viață.

Acum câteva luni, Dana Nicolaescu a fost fotografiată pe stradă de fotoreporterii Click!. S-a schimbat și din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere vestimentar, scriau jurnaliștii la acel moment, optând pentru ținute mai degrabă comode, sport.

Dana Nicolaescu ieșise atunci la cumpărături îmbrăcată în pantaloni și hanorac, ambele destul de largi, oferindu-i acesteia un aspect foarte tineresc. Fosta parteneră de viață a regizorului folosește, totodată, aceeași mașină pe care o avea și atunci când trăia Sergiu Nicolaescu, un Volkswagen Touareg.

Foto: Click!
Foto: Click!

Dana Nicolaescu, îmbrăcată în alb la înmormântarea lui Sergiu Nicolaescu. „A fost dorința lui”

Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. Pentru că a luat un mantou alb pe ea la înmormântare, lumea a numit-o atunci pe soția lui „Văduva albă”. Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, a fost cea care a spus motivul pentru care ea a ales să îmbrace acel mantou.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei”, a spus Iolanda Nicolaescu la Antena 3.

Dana Nicolaescu, fosta sotie a lui Sergiu Nicolaescu
Foto: Bogdan Stamatin / Mediafax Foto
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: