Redactia.ro
Home » Știri » Dana Roba a slăbit enorm în spital și a rămas cu sechele grave. Femeia a publicat imagini greu de privit din seara atacului

Dana Roba a slăbit enorm în spital și a rămas cu sechele grave. Femeia a publicat imagini greu de privit din seara atacului

dana roba

Dana Roba a trecut prin momente cumplite în urmă cu aproximativ două luni atunci când a fost agresată de fostul partener de viață. Bărbatul a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan și a lăsat-o ore întregi să agonizeze. Ajunsă la spital, Dana a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, iar medicii au reușit să-i salveze viața. Revenită acasă, la fetițele sale, Dana a împărtășit celor care o susțin noi amănunte despre noaptea în care a fost la un pas de a muri.

Dana Roba a slăbit enorm după ce a fost internată aproape o lună de zile

Dana Roba a fost agresată de fostul partener de viață și lăsată să agonizeze ore întregi. A fost operată pe creier, a suferi numeroase răni la mâini și la picioare, iar luna pe care a petrecut-o pe patul de spital a slăbit-o considerabil. Înainte de internare, Dana avea 65 de kilograme, iar în prezent cântărește puțin peste 50, conform propriilor spuse.

„Sunt plină de loviturile dure ale acestui monstru. Multe lovituri în cap, apoi lăsându-mă câteva ore în cameră, că sigur când se întoarce voi fi moartă, el poate fugi și se poate ascunde de oamenii legii.

Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipă la telefon și era foarte supărat că încă nu am murit.

Nu a știut cât de mult îl iubesc pe Dumnezeu și chiar de am trecut prin valea umbrei morții nu m-am temut de niciun rău. În acele clipe nu m-am gândit nicio clipă la moarte”,a scris Dana Roba pe pagina personală de Instagram.

Dana Roba a vorbit deschis despre momentele de coșmar prin care a trecut și nu s-a ferit să distribuie în mediul online imagini din seara atacului. Instantaneele sunt unele greu de privit și o arată pe fosta iubită a lui Nicolae Guță fiind plină de sânge, într-o stare deplorabilă după ce tatăl copiilor săi folosise un ciocan pentru a o lovi în mod repetat.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un gest atât de violent ar fi fost incapacitatea sa de a accepta faptul că Dana Roba dorea să pună capăt mariajului pe care îl aveau. Cei doi se vor întâlni în instanță, iar Dana speră că magistrații vor face dreptate în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: