Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz a răbufnit după ce a fost pusă la zid de urmăritorii săi! Ce a enervate-o la culme pe vedetă

Dana Rogoz a răbufnit după ce a fost pusă la zid de urmăritorii săi! Ce a enervate-o la culme pe vedetă

GALERIE FOTO (5)

Cu toate că este una dintre vedetele „cuminți” ale showbiz-ului românesc, Dana Rogoz nu scapă de critici. Recent, vedeta a publicat mai multe fotografii cu ea în costum de baie. Deși are doi copii, Dana Rogoz arată foarte bine, dar se pare că silueta ei de invidiat nu mulțumește pe toată lumea. Fanii ei, din mediul online, pare că au pus-o la zid pe vedetă. De ce? Ei bine, în viziunea lor, actrița este prea slabă!

Dana Rogoz a răbufnit după ce a fost pusă la zid de urmăritorii săi! Ce a enervate-o la culme pe vedetă

Bineînțeles, acest lucru nu a descurajat-o pe Dana Rogoz. Mai mult, aceasta, mândră de silueta ei, le-a vorbit femeilor despre iubirea de sine. „Ești prea slabă”, „Ți se văd coastele”, „Mai mănâncă și tu ceva”, „Ești anorexică?” Pe toate le-am auzit,

dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late,

genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici… Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam, evident, un tonus mult mai bun, al vârstei. Acum râd relaxată,

pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect? Pozele sunt neretuşate, dar am noroc de un soț care știe să mă fotografieze cât să mă avantajeze.

Ah, și nu era nici ora la care lumina vine de sus… ca în cabinele de probă. Vă doresc să vă bucurați de vara asta și să vă simțiți bine în costum de baie pe plajă, dar și la cină, pe covor roșu… oriunde și oricum ați fi îmbrăcate! O viață avem”, a transmis Dana Rogoz, pe rețelele sociale.

Dana Rogoz a răbufnit după ce a fost pusă la zid de urmăritorii săi! Ce a enervate-o la culme pe vedetă

Pentru Dana Rogoz a devenit o obișnuință să fie criticată dintr-un motiv sau altul. După ce a apărut goală într-un film celebru, răspunsul primit nu a fost deloc pozitiv. Pentru fanii săi nu a contat că este actriță și că totul a fost pentru acel rol. Ulterior, ea a fost dur trasă la răspundere.

Artista s-a alăturat și mișcării începute de Viorica Vodă pe scena Premiilor GOPO. De asemenea, Dana Rogoz a vorbit despre abuzul sexual în lumea artistică.  Viorica a venit cu un mesaj foarte puternic despre ce a însemnat pentru ea hărțuirea sexuală din această industrie, în urma acelui debut care este unul memorabil.

Pe actrița Viorica Vodă, omul Viorica Vodă nu îl cunosc personal, dar l-am apreciat pentru rolurile făcute. Din sală, pot să spun că s-a simțit că a fost un moment adevărat, curajos, emoționant. S-a lăsat liniștea și sunt convinsă că a vorbit în numele foarte multor femei, nu doar din industrie”, a declarat ulterior Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: