Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz, despre cum se înțeleg copiii ei cu fiul cel mare al soțului ei! Mărturisiri despre viața de familie

Dana Rogoz, despre cum se înțeleg copiii ei cu fiul cel mare al soțului ei! Mărturisiri despre viața de familie

GALERIE FOTO (3)

Multă vreme s-a ferit să vorbească despre relația ei cu Radu Dragomir ori să-i dea replici fostei soții, în ciuda acuzelor care îi erau aduse constant. Acum, însă, Dana Rogoz a povestit cu deschidere despre cum se găsește familia sa la atâția ani de la scandal.

Când s-a cuplat Dana Rogoz cu Radu Dragomir

Formează un cuplu deja de 18 ani și au împreună doi copii, pe Vlad și pe micuța Lia. Puțini știu, însă, adevărul despre începutul relației lor, căci cei doi s-au ferit să dea explicații publice despre acest aspect din viața lor. Acum, la atâția ani distanță, Dana Rogoz a oferit câteva detalii despre relația dintre ei.

Actrița a mărturisit că s-au cunoscut pe când ea avea doar 18 ani. Ea era în postura de actriță, iar el în cea de regizor. S-au îndrăgostit nebunește instant și de atunci au fost nedespărțiți. „Deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. (…) Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat.”, a declarat Dana Rogoz pentru okmagazine.ro.

Cum se înțeleg cei doi copii cu fratele din prima căsnicie a lui Radu

Dana Rogoz și cei doi copii ai ei

Vorbind despre celălalt copil al regizorului, Dana Rogoz a mărturisit că între cei trei frați există o relație armonioasă. „E deja mare, așa că are indiscutabil multă răbdare și înțelepciune în relație cu frații mai mici. În plus, el studiază în Elveția, așa că în vacanțe sau în weekend-urile în care poate ajunge în țară, abia așteaptă să își vadă frații. Si vine încărcat cu multă răbdare și cu dor de joacă alături de ei.”, a mai declarat actrița.

Dana Rogoz, alături de soț, copii și fiul vitreg, Barbu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: