Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan. „Fii curajoasă că nu pierzi nimic…”

Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan. „Fii curajoasă că nu pierzi nimic…”

De când au aflat că este singură, admiratorii Anamariei Prodan fac tot posibilul să o impresioneze. Toți vor să o cucerească pe soția lui Laurențiu Reghecampf, mai ales că este o femeie extraordinar de frumoasă și foarte ambițioasă. Printre aceștia se numără și Dani Mocanu, care nu acceptă atât de ușor ca dragostea sa să fie ignorată.

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a șocat o țară întreagă, căci nimeni nu se aștepta vreodată ca familia lor să se destrame într-un asemenea mod scandalos. Antrenorul a ales să-și găsească liniștea în brațele altei femei, în timp ce soția sa a încercat până în ultimul moment să-l apere și să salveze imaginea pe care s-a străduit să o construiască în toți acești ani.

În timp ce Laurențiu s-a afișat deja alături de noua sa parteneră, fotografiile cu ei fiind cunoscute de întreaga țară deja, Anamaria a rămas încă o soție dedicată. Nu și-a pierdut încă speranța că-și va găsi un bărbat pe măsură, cu toate că are multe pretenții atunci când vine vorba de acest aspect al vieții sale persoanale.

Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Nu încape nicio îndoială că impresara are mulți admiratori, fiind o femeie cu calități fizice extraordinare și o ambiție ieșită din comun. Orice bărbat ar face orice să aibă alături o asemenea parteneră, așa că pretendenții săi au început să apară încă din primele zile după ce a recunoscut divorțul.

În mod neașteptat, printre aceștia se numără și Dani Mocanu, care i-a transmis un mesaj încurajator vedetei. Pe lângă faptul că o apreciază nespus, se pare că manelistul și-ar dori să-i fie partener de viață. Nu s-a sfiit să își exprime sentimentele în mod public, declarându-și dragostea pentru Anamaria Prodan în mod direct.

„Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc”, i-a transmis manelistul soției lui Laurențiu Reghecampf.

Nu se lasă! Ce a avut manelistul de spus după ce nu a primit răspuns la declarația sa

Dani Mocanu este un bărbat care nu se lasă atât de ușor, mai ales atunci când este vorba de iubire. Declarația sa se pare că a rămas fără răspuns din fața Anamariei Prodan, dar el se menține pe poziții. Cu mult curaj, și-a destăinuit din nou sentimentele, de data aceasta mult mai hotărât.

Se consideră cea mai potrivită alegere pentru impresară, mergând atât de departe încât a afirmat că ea nu va mai întâlni niciodată un bărbat care să aibă asemenea sentimente față de ea. Astfel, a încurajat-o din nou să îi dea o șansă și să dea curs iubirii lui.

„Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a ținut Dani Mocanu să-i transmită din nou Anamariei Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: