Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, la braț cu Jean Claude Van Damme într-un hotel din București! Dedicație live pentru superstarul de la Hollywood: „Pentru Van Damme, fratele nostru… ” VIDEO

Dani Mocanu, la braț cu Jean Claude Van Damme într-un hotel din București! Dedicație live pentru superstarul de la Hollywood: „Pentru Van Damme, fratele nostru… ” VIDEO

Jean-Claude Van Damme a făcut o vizită-surpriză în România, fiind de câteva zile în București, unde ar fi avut câteva întâlniri de afaceri, dar se pare că s-a și distrat copios. Superstarul de la Hollywood a fost surprins în timp ce dansa cu foc pe manele, iar acum s-a filmat la braț cu Dani Mocanu.

Superstarul de la Hollywood a primit numeroase dedicații de la celebrul Dani Mocanu, cu care s-a și lăsat filmat. Imaginile au devenit deja virale pe rețelele de socializare.

Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu

Marele actor Jean-Claude Van Damme a făcut show cu Dani Mocanu, după ce s-au întâlnit pe holurile unui hotel de lux din București.

Celebrul manelist a profitat de această ocazie unică de-al întâlni pe Van Damme în carne și oase, așa că i-a făcut o dedicație live, pe care a postat-o imediat pe Internet.

Extrem de fericit că l-a întâlnit pe starul de la Hollywood, Dani Mocanu i-a cântat “la rece” câteva versuri pe care le-a compus pe loc doar pentru Van Damme.

„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, așa sună dedicația făcută de Dani Mocanu pentru Jean Claude Van Damme.

Imaginile cu cei doi au împânzit rețelele de socializare.

Jean Claude Van Damme, show pe manele prin București

Însă nu este primul moment viral cu Jean-Claude Van Damme din scurta sa vizită în România. Superstarul a făcut show pe manele pe străzile din București.

Aflându-se pe locul din dreapta al unui taximetru, Van Damme a fost filmat de șoferul care a fost norocos să îl aibă drept client pe faimosul actor.

Și chiar dacă nu au putut comunica prea bine din cauza limbii diferite, s-au distrat pe cinste pe ritmuri de manele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: