Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, săltat de polițiști. Manelistul ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit. Imaginile au ajuns pe internet

Dani Mocanu, săltat de polițiști. Manelistul ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit. Imaginile au ajuns pe internet

GALERIE FOTO (2)

Controversatul cântăreț de manele, Dani Mocanu, are din nou probleme cu legea. Poliţiştii au făcut în acestă dimineaţă percheziţii la casa din Argeş a cântăreţului. Totul după ce câteva imagini, cu un scandal în care a fost implicat manelistul, au fost postate pe internet. Scenele au ajuns în atenția polițiștilor.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Se pare ca oamenii legii ar fi căutat probe într-un dosar de ameninţare deschis, după ce cântăreţul a ameninţat cu un cuţit un tânăr într-un club din Târgu Mureş. Poliţiştii s-au autosesizat după ce imaginile cu incidentul au apărut în spaţiul public. Conform informaţiilor Observator, Dani Mocanu a fost săltat de poliţie şi dus la Mureş. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe data de 15 iunie, spun surse din anchetă.

Dani Mocanu ar fi fost invitat să cânte la o petrecere din Târgu Mureș, la finalul căreia acesta a mers cu mai multe persoane la un club din localitate, acolo unde a început și scandalul. În urma acestui scandal, spun anchetatorii, artistul ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit.

Imaginile au apărut pe internet

Șcena a fost filmată, iar apoi publicată pe TikTok. Polițiștii au văzut și ei imaginile, iar în urmă cu aproximativ trei săptămâni s-au autosesizat și, în această dimineață, au început perchezițiile. Acum, cântărețul de manele este cercetat într-un dosar penal, pentru infracțiunile de amenințare, port fără drept de obiecte periculoase, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar, odată de perchezițiile se vor termina, el va fi dus în fața anchetatorilor pentru audieri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro