Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a lipsit astăzi de pe platourile de filmare ale emisiunii sale matinale de la Antena 1. Motivul absenței sale

Dani Oțil a lipsit astăzi de pe platourile de filmare ale emisiunii sale matinale de la Antena 1. Motivul absenței sale

Spectatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” au avut în această parte de o surpriză neașteptată. Pe micile ecrane a apărut doar Răzvan, care a prezentat show-ul matinal fără colegul și prietenul său, Dani. În scurt timp, s-a aflat și motivul pentru care prezentatorul matinalului a absentat în această zi.

Răzvan Simion și Dani Oțil au reușit prin activitatea lor de la Antena 1 să scrie o pagina importantă a istoriei televiziunii din țara noastră. Emisiunea matinală care le poartă și numele a devenit emblematică pentru postul de televiziune de care aparține, iar publicul o urmărește cu interes de mai bine de 13 ani.

Cât despre cei doi prezentatori, putem spune că formează o pereche de succes, iar oamenii i-au perceput mereu împreună pe micile ecrane. Rare sunt ocaziile în care cei doi apar separați, în special pe platoul de filmare „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar ziua de astăzi s-a numărat printre acestea.

Dani Oțil a lipsit astăzi de pe platourile de filmare ale emisiunii sale matinale de la Antena 1. Motivul absenței sale

Răzvan și-a salutat publicul ca în fiecare dimineața, însă Dani a lipsit de la această ediție, precum și la cea de ieri. Astfel, colegul său a fost acompaniat doar de Florin Ristei și Ramona Olaru, care au încercat să compenseze pentru absența colegului lor.

Dani Oțil este cunoscut pentru seriozitatea cu care își tratează meseria, așa că de fiecare dată absența sa a fost justificată de un motiv foarte serios. Lămuririle pentru public au fost postate chiar de prezentator în mediul online, care a postat câteva imagini în urmă cu câteva zile.

Prezentatorul se află în acest moment în Spania, unde se ocupă de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale: cursele de mașini. Bineînțeles, mărturisire sale din mica sa escapadă au fost în stilul său specific, presărate cu umor și sarcasm.

„Sunt pe o stradă normală în Spania. Săracii oameni n-au avut ce să pună în pomul de Crăciun. Vă puteți uita, au pus portocale. Și nici nu le fură nimeni. Ce țară!”, a spus Dani Oțil într-un clip postat recent pe Instagram.

În aceeași zi, Dani a împărtășit și o imagine în care se afla lângă o mașină de curse, ocazie pe care a simțit să o împărtășească cu comunitatea sa online.

„Treburi de duminică. Prima dată într-un LMP 3. Am fluturași, dar nu spun unde”, a scris Oțil la o fotografie de pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: