Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Mihai Bobonete. Comediantul a povestit experiența „scumpă” de la restaurantul prezentatorului TV: „Eu am crezut că doar ne arată nota”

VIDEO Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Mihai Bobonete. Comediantul a povestit experiența „scumpă” de la restaurantul prezentatorului TV: „Eu am crezut că doar ne arată nota”

Dani Oţil, s-a prezentat foarte deranjat de afirmaţiile pe care le-a făcut actorul, Mihai Bobonete privind preţurile de la restaurantul pe care îl deține în Capitală. Iată ce a spus vedeta despre tarifele percepute în localul prezentatorului TV! 

Mihai Bobonete a povestit experiența „scumpă” de la restaurantul lui Dani Oțil

Îndrăgitul actor de comedie, Mihai Bobonete, din „Las Fierbinți, a povestit un moment extrem de amuzant după ce a mâncat şi a băut în restaurantul pe care îl deține și administrează, prezentatorul TV, din cadrul trustului „Antena1”, Dani Oțil. 

Acesta a explicat că a rămas șocat atunci când a venit nota de plată, deoarece suma totală i s-a părut extrem de exagerată. 

Experiența acestuia la restaurant a fost de fapt, prezentată într-un număr artistic de comedie, în cadrul podcastului său de pe YouTube, „DA BRAVO! By Mihai Bobonete”: 

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită.

Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a declarat Mihai Bobonete.

Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Mihai Bobonete

Ospătarul de la restaurantul prezentatorului TV, Dani Oțil, s-a dus rapid la el și i-a sugerat să facă câteva postări în care să le prezinte oamenilor reala situație, faptul că era un număr de umor. Acesta și-a făcut griji că oamenii ar putea crede că prețurile chiar sunt exagerate pe cum le-a prezentat Mihai Bobonete pe platforma sa de YouTube:

„Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospatarul nostru la mine si a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine.

Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta„, a povestit Dani Oțil, potrivit „romaniatv.net”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: