Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, mărturisire șocantă. Care este legătura dintre prezentator, Mădălina Manole și Anca Țurcașiu

Dani Oțil, mărturisire șocantă. Care este legătura dintre prezentator, Mădălina Manole și Anca Țurcașiu

Dani Otil, Madalina Manole si Anca Turcasiu

Din fericire, deși unele vedete au plecat dintre noi, imaginile și filmările cu ele ne rămân ca amintire și le putem viziona ori de câte ori ne aducem aminte de acestea.

În urmă cu 10 ani, regretata artistă Mădălina Manole a fost invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, numărându-se printre ultimele emisiuni în care vedeta a apărut înainte de a-și lua viața. În timpul interviului cu artista, Dani Oțil a făcut o declarație șocantă.

Dani Oțil, mărturisire șocantă. Care este legătura dintre prezentator, Mădălina Manole și Anca Țurcașiu

Invitată în martie 2010 la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Mădălina Manole a intrat zțmbitoare și plină de viață povestindu-le celor doi prezentatori următoarele ei proiecte muzicale.

La un moment dar, Dani Oțil îi face o mărturisire regretatei artiste. Acesta a declarat că în perioada când era copil „o iubea puțin” pentru melodiile ei.”Mădălina, trebuie să-ți fac o mărturisire. De pe vremea acestei piese eu un pic…un pic te-am iubit!” ii spune prezentatorul artistei.

Glumind, Mădălina Manole i-a spus că se aștepta să o iubească ceva mai mult, moment în care Dani i-a răspuns că nu putea să facă acest lucru, deoarece o iubea mai mult pe Anca Țurcașiu.

Stai să-ți explic de ce! Eu te-aș fi iubit foarte mult, dar o iubeam un pic mai mult pe Anca Țurcașiu„, i-a motivat prezentatorul.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

După 22 de ani de căsătorie, Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de bărbatul care i-a dăruit un fiu. Motivul separării celor doi nu se știe, dar cert este că artista este decisă să facă o schimbare radicală în viața sa.

Persoana care a anunțat această veste surprinzătoate a fost chiar Anca Țurcașiu, postând pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța separarea de cel care i-a fost soț 22 de ani.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!, a postat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: