Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”

Dani Oțil susține că s-a trezit cu aproape 15.000 de euro într-un cont, doar că nu știe sursa acestor venituri. Și-a pus mai multe întrebări și a luat în calcul mai multe variante, mai în glumă, mai în serios. Iată ce a povestit.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont și nu știe ce-i cu ei. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”

Dani Oțil susține că în contul de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro). Prezentatorul TV de la Antena 1 a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întâmplarea.

„Story time sau cum îi zice pe aici. Fac acest info în primul rând ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu, cum se zice. Bun, puneți-vă în situață mea, dar vă rog să gândiți nu sufletul, ci cu creierul de această dată”.

„De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp, pentru că nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate, mi-au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro, plus sau minus”, a spus Oțil în clipul video postat.

„De atunci mă chinui cu banca să aflu de unde sunt banii, de la cine i-am primit. O fi vreo moștenire, o fi vreun cadou de la vreo doamnă generoasă? Nu știu”.

„O să mă întrebați: De ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa mi-a zis tata, să fiu corect dacă plec la București. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste încă o săptămână, două, o lună, să vină cineva și să zică: Ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi”.

„Pe extras nu apare mare lucru (…)”.

Oțil s-a mai întrebat și ce să facă cu banii și a mai spus că n-are ce să se întâmple rău dacă o să cumpere de toți banii poșete soției lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Mai multe persoane i-au lăsat sugestii în comentarii prezentatorului TV despre ce ar putea fi vorba.

„Eu aș cere băncii să facă verificări. Nu m-aș atinge de ei”, a scris cineva într-un comentariu. „Banca stie de unde sunt banii. Nu trebuie donați, trebuie văzut cine i-a pierdut. Poate s-a greșit la nr IBAN”, a mai menționat altcineva într-un comentariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini