Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în căutare de bonă! Anunțul a fost făcut chiar de soția prezentatorului TV

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în căutare de bonă! Anunțul a fost făcut chiar de soția prezentatorului TV

Dani Oțil și soția lui sunt în căutare de bonă! La nici două luni după ce au angajat prima dădacă pentru fiul lor, Luca Tiago, cei doi au decis să înceapă, din nou, căutările. Se pare că bona pe care o aveau nu a fost una potrivită pentru micuț.

Anunțul a fost făcut chiar de soția prezentatorului TV, pe rețelele de socializare. Recent, Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii că au rămas fără o femeie care să aibă grijă de fiul lor. Așadar, vedeta a dat startul unei noi „preselecții” de bone.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în căutare de bonă!

Cu toate astea, Gabriela Prisăcariu nu intră în panică! Încearcă să resolve totul cu pași mici, chiar dacă are o mulțime de responsabilități atât în plan personal, cât și profesional.

Altfel,  cei doi au făcut două anunțuri importante cu puțin timp în urmă. Unul este cel legat de bonă, iar celălalt legat de faptul că au împlinit un an de la cununia civilă, atunci când au spus „Da” în fața tuturor.

În timp ce se aflau în trafic, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că au nevoie de o bonă nouă. Dani Oțil, vizibil stresat din cauza faptului că au rămas, din nou, fără ajutor pentru micuțul Luca Tiago, a fost surprins rozându-și unghiile, semn că își dorește să rezolve cât mai repede această situație problematică.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în căutare de bonă! Anunțul a fost făcut chiar de soția prezentatorului TV

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar.”,a spus Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

La doar două luni de la primul anunț că sunt în căutare de bonă, Gabriela Prisăcariu și prezentatorul TV, Dani Oțil, au rămas fără un ajutor pentru micuțul lor băiețel. Problema ar fi fost rezolvată la un moment dat, însă nu pentru mult timp. Asta, pentru că acum cei doi se confruntă din nou cu aceeași situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: