Redactia.ro
Home » Exclusiv » Daniel Onoriu a spus adevărul! Prima reacție a fostului pilot, după presupusa despărțire de Elena: ”Nu-mi vine să cred!”

Daniel Onoriu a spus adevărul! Prima reacție a fostului pilot, după presupusa despărțire de Elena: ”Nu-mi vine să cred!”

Femeia de care s-a îndrăgostit Daniel Onoriu

Daniel Onoriu nu a mai rezistat și a rupt tăcerea cu privire la presupusa despărțire care ar fi avut loc între el și Elena, femeia alături de care a dorit să își întemeieze o familie. Fostul pilot de raliuri a fost șocat în momentul în care a aflat din presă că nu mai formează un cuplu cu frumoasa brunetă și a comentat, în exclusivitate pentru Redactia.ro, acuzațiile făcute la adresa sa.

Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit pentru Daniel Onoriu în ultima perioadă și că acesta își poate trăi povestea de iubire chiar și aflându-se în arest la domiciliu, lucrurile nu sunt deloc ceea ce par. Recent, un apropiat al bărbatului a făcut o serie de declarații uimitoare, care l-au enervat la culme pe nepotul lui Gabi Luncă.

Daniel Onoriu, adevărul despre despărțirea de Elena

În momentul în care au apărut în presă detalii legate de despărțirea care ar fi avut loc între Daniel și Elena, bărbatul a fost contactat de Redactia.ro pentru a clarifica situația. Se pare că Onoriu nu avea habar despre aceste declarații, negând vehement faptul că el și Elena ar fi luat-o pe drumuri separate sau că ar avea o situație financiară proastă.

„Doamne, ce invenții! Nu e adevărat așa ceva. Nu-mi vine să cred! Nu mai contează ce spun eu, din moment ce se scrie despre mine, fără să fiu întrebat!”, a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Daniel Onoriu, alături de actuala sa iubită
Daniel Onoriu, alături de actuala sa iubită

Ce s-a spus despre despărțirea lui Daniel Onoriu de Elena

În această dimineață au apărut în presă informații potrivit cărora Elena l-ar fi părăsit pe Daniel Onoriu din cauza situației financiare precare pe care acesta ar avea-o. Se pare că femeia i-a cerut fostului pilot de raliuri bani să meargă la cumpărături, dar acesta nu a avut de unde să îi ofere o sumă atât de mare.

„Am înțeles că Daniel s-ar fi despărțit deja de actuala iubită, cu care se lăuda peste tot că este o femeie demnă de el și cât de mult o iubește. El i-a zis ei că este un bărbat foarte bogat și ea a crezut acest lucru. Am înțeles că îi spunea că are bani de luat de la turci, vreo zece milioane de euro, plus daune de la Isabela, femeia cu care el se află acum în divorț…ceea ce nu este deloc adevărat.

Ea a crezut că este bogat și în urmă cu vreo două săptămâni i-a cerut vreo 2.000 – 3.000 de euro, pentru a merge la shopping și el nu a avut de unde să îi dea, pentru că el nu are bani nici măcar de țigări. Pentru că a vrut să o păstreze pe Elena lângă el, l-a sunat pe tatăl lui să îi ceară bani, să îi dea ei de cumpărături, iar el l-a trimis la plimbare. Așa că ea l-a părăsit”, au declarat surse apropiate din anturajul lui Daniel Onoriu, potrivit click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: