Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu, pe mâna poliției. Fosta lui parteneră i-a făcut plângere: „O rugam să ne împăcăm”

Daniel Onoriu, pe mâna poliției. Fosta lui parteneră i-a făcut plângere: „O rugam să ne împăcăm”

GALERIE FOTO (2)

Isabela Onoriu, fosta soție a celebrului pilot de curse Daniel Onoriu, a mers de urgență la poliție, după ce fostul soț a încălcat ordinul de protecție. Bărbatul a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

Daniel Onoriu, pe mâna poliției

Bărbatul nu a dat prea multe declarații, însă a ținut să specifice faptul că a mers la secția de Poliție, să dea o declarație în urma spuselor soției sale care l-a dat în judecată.

Am fost sunat să vin să dau declarație, și am dat o declarație scurtă. Sunt chemat degeaba aici pentru că nu am făcut nimic.”, a declarat Daniel Onoriu, la Antena Stars. De altfel, celebrul pilot de curse a mărturisit că nu ar fi crezut vreodată că femeia lângă care a trăit șase ani o să îl dea în judecată.

Soția mea, din păcate, pe care am iubit-o șase ani și am plimbat-o în toată lumea și am răsfățat-o cu cadouri scumpe mă dă în judecată și mă cheamă doar pe la secții. Eu sunt un om bolnav, am stat 55 de zile în comă, și în loc să mă antrenez sau să merg la vreo clinică, stau în fața secției ca să dau declarații.”, a mai adăugat acesta, conform sursei menționate.

Fosta lui soție i-a făcut plângere

Se pare că acesta suferă foarte mult după desparțire și tot ce își dorește acum de la fosta soție este împăcarea. „Nu are nici o dovadă. Eu nu am voie să mă apropii de ea 300 de metri, dar mesaje și telefoane am voie să îi dau. Și i-am dat telefoane în care o rugam să ne împacăm.”, a mai precizat fostul pilot de curse. Din spusele acestuia se pare că Isabela i-a fi recunoscut că l-a înșelat pe acesta în timp ce el se afla în comă, chiar pe patul de spital. Daniel Onoriu a mai spus că poate confirma și cu o înregistrare cu aceasta..
„Ieri mi-a recunoscut că are iubit și că m-a înșelat chiar în timp ce eu eram în comă. O am înregistrată.”, a mai spus pilotul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini