Redactia.ro
Home » Știri » Daniel și-a dorit să își schimbe orientarea sexuală, dar acum s-a răzgândit: ”M-am operat ca să devin femeie la 19 ani, iar acum sunt disperat”

Daniel și-a dorit să își schimbe orientarea sexuală, dar acum s-a răzgândit: ”M-am operat ca să devin femeie la 19 ani, iar acum sunt disperat”

GALERIE FOTO (2)

Una dintre problemele cu care mulți tineri se confruntă în acest moment este legată de orientarea sexuală. În timp ce unii își doresc să apeleze la diferite modalități de a trece de la sexul feminin la cel masculin sau invers, alții ajung să regrete că au făcut asta în trecut.

Acesta este și cazul lui Daniel, un tânăr de 23 de ani care a ajuns la 19 ani să își dorească să fie femeie. Din păcate, după numai 4 ani de la această decizie, lucrurile s-au schimbat în percepția lui Daniel, motiv pentru care a încercat să redevină cel care era odată. Acest aspect avea să îi dea viața peste cap pentru totdeauna.

Povestea lui Daniel, tânărul care și-a schimbat de două ori orientarea sexuală

Daniel Black, un tânăr care a făcut tranziția pentru a deveni femeie la vârsta de 19 ani, împărtășește acum suferința pe care o trăiește în urma deciziei care i-a „distrus” viața. În prezent în vârstă de 23 de ani, Daniel afirmă că simte „lipsa organelor genitale în fiecare zi” după ce a luat măsura radicală de a suferi o intervenție chirurgicală transgender înainte de a împlini 20 de ani.

Decizia lui Daniel de a deveni femeie a fost influențată de agresiunile colegilor săi de școală, care i-au pus la îndoială masculinitatea și orientarea sexuală. La vârsta de doar 17 ani, el a fost supus unui tratament hormonal în urma unei consultații care a durat doar 30 de minute, iar ulterior a început să plănuiască să își îndepărteze chirurgical penisul. Cu toate acestea, la un an după operație, hairstylistul a început să regrete decizia sa și, în ianuarie a acestui an, a suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și îndepărta implanturile mamare și pentru a-și reconstrui mușchii pieptului.

Daniel este hotărât să îi ajute și pe alții

În prezent, Daniel trebuie să primească injecții de testosteron artificial, deoarece operația prin care a trecut i-a făcut imposibil să își producă propriul hormon. În decembrie, s-a logodit, iar el și logodnica sa speră să poată ajuta pe alții care simt că au făcut o greșeală similară.

„Operația mi-a distrus viața. Nu pot să am orgasm, să am copii sau să duc o viață sexuală normală și îmi lipsesc organele genitale în fiecare zi. Eu și logodnica mea vrem să construim un spațiu sigur pentru oamenii care s-au îndrăgostit de tendința transgender. Vrem să împiedicăm oamenii să treacă prin tranziție și să îi ajutăm pe cei care au trecut deja și acum se confruntă cu regretul că au făcut asta”, spune Daniel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: