Redactia.ro
Home » Știri » Daniela cere ajutor ca să trăiască. Cancerul i-a dat viața peste cap la doar 24 de ani: „A fost greu și am simțit că am rămas fără puteri”

Daniela cere ajutor ca să trăiască. Cancerul i-a dat viața peste cap la doar 24 de ani: „A fost greu și am simțit că am rămas fără puteri”

GALERIE FOTO (2) Daniela cere ajutor ca să trăiască. Cancerul i-a dat viața peste cap la doar 24 de ani: „A fost greu și am simțit că am rămas fără puteri”

La doar 24 de ani, Daniela a fost diagnosticată cu un tip de cancer, care i-a dat complet viața peste cap. Ca să încerce să se salveze, are nevoie de bani, în jur de 60.000 de euro. Iată apelul ei prin care cere ajutor și povestea.

Daniela cere ajutor ca să trăiască. Cancerul i-a dat viața peste cap la doar 24 de ani: „A fost greu și am simțit că am rămas fără puteri”

Luptă singură, dar doar împreună cu noi ar putea câștiga. Daniela are nevoie de bani ca să se salveze, în jur de 60.000 de euro.

Tânăra provine din județul Buzău. Acum un an, când avea 24 de ani, ea a fost diagnosticată cu un tip de cancer al sistemului limfatic. Imediat, a început ședințele de chimioterapie, dar pe parcursul tratamentelor și intervențiilor medicale, rezultatele nu au fost cele așteptate, iar acum ea are o nouă șansă dacă va merge într-o clinică din Turcia. Daniela are încredere în medici, dar și mai mult, are încredere în Dumnezeu.

„Cum Dumnezeu nu te lasă în momentele grele din viață, mi s-a oferit șansa de a merge la o clinică din Turcia, unde voi putea beneficia de un alt transplant de măduvă. Prin tratamentul și transplantul de măduvă, voi putea redeveni un om normal. (…) Pentru a face posibil acest lucru, am nevoie de suma de 60.000 de euro, sumă pe care familia mea nu o poate strânge singură într-un timp atât de scurt”.

Operația din Turcia ar trebui făcută peste aproape două săptămâni. Toți apropiații fac un apel către toți cei care pot ajuta, indiferent de sumă. Puțin cu puțin înseamnă mult pentru Daniela.

Conturi în lei:

RO52 BRDE 300S V984 5478 3000- Șerban Daniela (BRD)

RO87 CECE C001 9463 7632 4211 – Șerban Vasilică (CEC Bank) – tatăl

RO05 RNCB 0053 1482 6538 0001 – Ologu Costel Mihai (BCR) – prietenul

Cont în euro: RO10 RNCB 0053 1482 6538 0008 – Ologu Costel Mihai (BCR)


adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: