Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Condurache, la un pas de moarte

Daniela Condurache, la un pas de moarte

Daniela Condurache este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de muzică populară. Acum se bucură de un succes la nivel național, însă, a fost la un pas ca viața să i se curme într-o secundă. Artista a povestit despre episodul terifiant în care, dacă mama sa nu ar fi avut reacție, ea s-ar fi putut stinge.

Daniela Condurache, la un pas de tragedie

Viața Danielei Condurache a fost presărată cu peripeții. Ai fi tentat să spui că așa e viața și fiecare are cumpenele sale. Ce-i drept, e adevărat. Fiecare-și poartă crucea, iar artista a vorbit despre trauma pe care i-a lăsat-o această experiență teribilă. Chiar dacă acum oamenii o recunosc pe stradă și îi ascultă piesele, cântăreața de folclor și-a văzut moartea cu ochii.

Vedeta și-a amintit recent de un moment în care era să se înece. Mama sa este cea care a scăpat-o în apă. Daniela Condurache era nevoită să traverseze râul Dresleuca pentru a ajunge la școală, pe o punte nu tocmai stabilă. Din fericire, mama sa a reușit să o salveze de la moarte în ultimul moment.

“Nu era la noi în sat autobuz, nici măcar asfaltat nu era. Noi, ca să ajungem la școală, trebuia să trecem o punte care se mișca. Eram cu mama de mână, iar, într-una din dățile alea, când m-a trecut puntea, era să mă scape, să mă înece.

Eu eram pe punte și mama, cu niște puteri supranaturale, a trecut și m-a târât și pe mine să ajung pe malul celălalt. Eu m-am dus peste apă și dânsa m-a scăpat de la moarte. A fost o cumpănă”, a povestit Daniela Condurache la Etno TV.

Daniela Condurache, despre relația cu mama sa

Artista mărturisește că a avut o copilărie frumoasă, dar și plină de peripeții, pentru că nu era un copil deloc cuminte. A făcut multe nebunii când era copil, dar acum își amintește cu drag de ele și le povestește nepoților.

Daniela Condurache spune că a avut mereu o relație specială cu mama ei, pe care a considerat-o un model. În plus, de la ea a moștenit și talentul pentru muzică, fiind cea care a susținut-o enorm în întreaga carieră. Tot ea a dus-o la Şcoala de Muzică din Botoşani de două ori pe săptămână.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: