Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi în costum de baie la 52 de ani. Imaginile cu vedeta au lăsat mască pe toată lumea

Daniela Gyorfi în costum de baie la 52 de ani. Imaginile cu vedeta au lăsat mască pe toată lumea

Daniela Gyorfi a declarat că suferă de o boală des întâlnită.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Frumoasa blondină are 52 de ani, dar este într-o formă de invidiat. Vedeta s-a fotografiat fără inhibiții în costum de baie în timp ce era pe litoralul românesc. Fanii au rămas uimiți.

Cât de bine arată Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a publicat o fotografie cu ea îmbrăcată în costum de baie. Fanii au reacționat imediat și a plouat cu aprecieri la fotografia artistei. Daniela a acordat și un interviu publicației ciao.ro în care a vorbit despre modul de viață pe care îl are și cum reușește să se mențină în formă.

Daniela Gyorfi a dezvăluit că nu ține diete, dar face injecții cu plasmă și mănâncă cât mai sănătos. Singura sa problemă este o retenție de apă de care se chinuie să scape de ceva timp.

Nu țin dietă, nu țin nimic, mi-e rușine să spun lucrul ăsta. Într-adevăr, am făcut niște injecții, infiltrații PRP, cu plasmă… În rest, mănânc cât se poate de sănătos și nu fac excese. Prefer salatele, beau multă apă plată, nu mănânc dulce și sper să reușesc să fac și sport, așa cum mi-am propus. Spre rușinea mea, am 49 de kilograme, spre 50. Dar eu zic că trebuie să mai slăbesc, am o retenție de apă care m-a dat puțin peste cap.„, a spus Daniela Gyorfi.

Daniea Gyorfi este pentru a doua oară în acest sezon la malul Mării Negre. Ea avenit cu fiica sa pentru a se bucura de soare și apa mării, dar și pentru a susține câteva concerte pe litoralul românesc.

E a doua plajă pe care am făcut-o vara asta, așa, mai pe fugă, am venit cu Maria weekend-ul ăsta, să se bucure de mare, nouă ne place la mare, să ne bălăcim. Am zis că dacă tot vin la concerte, să stăm puțin și la soare, am îmbinat utilul cu plăcutul.„, a mai continuat Daniela Gyorfi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: