Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, scenă de neconceput la un hotel din Turcia: „Au venit în cameră și ne-au închis…” VIDEO

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, scenă de neconceput la un hotel din Turcia: „Au venit în cameră și ne-au închis…” VIDEO

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, scenă de neconceput la un hotel din Turcia

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a avut parte de o scenă de neconceput, nemaiîntâlnită la un hotel din Turcia. Iată detaliile!

Daniela Iliescu, scenă de neconceput la un hotel din Turcia

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, s-a bucurat de câteva zile de vacanță, în Turcia. Aceasta a filmat întreaga experiență din Istanbul și a surprins inclusiv momentele mai puțin plăcute. Daniela Iliescu a plecat în această superbă escapadă alături de o prietenă. Cele două s-au confruntat cu o situație rară. Ajunse la hotel, angajații le-au cerut un depozit de bani cash pentru a putea folosi mini barul. Neavând bani cash la ele, cele două prietene au rămas fără această experiență în camera de hotel, angajații închizând cu un lacăt mini barul. Următoarea zi, din spusele Danielei, totul s-a rezolvat cu ajutorul managerului:

„Nu știu dacă ați mai întâlnit… Eu nu am mai întâlnit așa ceva. Aseară, ne cereau un depozit la recepție și nu am avut cash. Ne-au zis că preferă cash și nu acceptau decât un tip de carduri și le-am zis că nu aveam. Asta era pentru mini bar. Le-am zis că nu avem și după ce am făcut check-in-ul, au venit în cameră și ne-au închis mini barul cu lacăt.

Asta nu am mai văzut până acum în viața mea. Dar au fost super drăguți. A venit managerul în dimineața asta, că a auzit că ne-am plâns de chestia asta și s-a oferit să ne deblocheze mini barul și să ne ajute, ne-a făcut și upgrade la cameră. A fost super amuzant și am vrut să vă întreb dacă ați mai pățit așa ceva”, a povestit Daniela Iliescu, pe contul ei de Youtube.

Cum se înțelege, de fapt, Daniela Iliescu, cu familia lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a spus lucrurilor pe nume, deoarece a considerat că prea mult timp i-a lăsat pe cei din jur să-și dea cu părerea referitor la relația dintre ea și familia partenerului său de viață, Culiță Sterp:

A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și cei care chiar ne apreciază. O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin  a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. Cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră..cred că nu mi-ar spune nimeni și nu ar ridica nimeni mâna să spună ca da, eu nu m-am certat niciodată cu ei, nu ama discutat niciodată cu ei…dar nu este cazul aici.

Ideea este că noi, în primu rând, avem programa diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel, avem mentalități diferiți și poate din asta, pur si simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm, cum se spune prin comentarii. Nu este vorba despre asta. Nu sunt super apropiați și ni se pare că asta e în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și că trebuie să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea și cred că pentru foarte multe dintre femei, se pune presiunea asta: trebuie să te înțelegi bine cu soacra.

Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine. Eu nu mă afișez nici cu părinții mei și cu fratele meu, dar cu altă familie sau cu alti oameni. Așa sunt eu, mă afișez atât cât știu și pot eu. Credeți-mă, foarte mulți dintre voi spuneți că sunt arogantă sau că am urmărit faimă sau bani…habar nu aveți despre ce vorbiți, mulți dintre voi. Eu afișez 20% din ce fac eu, din programul meu și de asta, de multe ori, s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele. În familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi voi mie cine n-a avut discuții în familiile lor?”, a fost mesajul Danielei Iliescu, postat în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: