Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă. Culiță Sterp va avea un băiețel FOTO

Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă. Culiță Sterp va avea un băiețel FOTO

GALERIE FOTO (8) Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă.

Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă. Culiță Sterp și iubita lui vor deveni în curând părinți pentru prima oară. Daniela Iliescu încearcă să fie puternică, acum că iubitul ei este în Republica Dominicană, la Survivor România. Recent, blondina a postat o nouă imagine cu burtica dr gravidă.

Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă. Culiță Sterp va avea un băiețel FOTO

Daniela Iliescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă. La momentul actual, Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi urmează să devină părinți în doar câteva săptămâni, iar faptul că iubitul ei nu este alături de ea în aceste momente, a întârit-o foarte mult pe Daniela. Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare, ținându-i la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Daniela Ilie, o noua imagine cu burtica de gravida

De asemenea, Daniela ia în calcul și opțiunea în care va naște înainte ca artistul să ajungă acasă. „Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo.Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă.Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, a dezvăluit Daniela Iliescu.

Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp

După ce a divorțat de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și-a găsit fericirea în brațelel Danielei Ilie. Cei doi se cunosc din perioada liceului, dar destinul i-a adus împreună abia acum. În urmă cu mai bine de un an, Daniela și Culiță au realizat că au sentimente puternice unul față de celălalt și au început o relație.

Viitoarea mămică a vorbit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Faimosul de la Survivor România. Aceasta a dezvăluit că se cunosc de 13 ani și au fost prieteni încă din copilărie. Iubita lui Culiță Sterp spune că l-a cunoscut pe tatăl copilului ei cu timpul liceului, iar pentru că era bună prietenă cu surorile acestuia, au păstrat legătura odată cu trecerea anilor. „Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura… Am mai păstrat așa legătura, dar niciodată nu mi-am imaginat că vom avea ceva..„, a povestit Daniela Iliescu.

De asemenea, Daniela a precizat că în momentul în care au început să se întâlnească, acesta nu se afla într-o relație.„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi”, a dezvăluit iubita lui Culită Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: