Redactia.ro
Home » Monden » „Dansul pentru mire” a devenit rapid viral pe TikTok. Cum a dansat Nicole Cherry alături de buna ei prietenă: „Asta mi-am dorit dintotdeauna” VIDEO

„Dansul pentru mire” a devenit rapid viral pe TikTok. Cum a dansat Nicole Cherry alături de buna ei prietenă: „Asta mi-am dorit dintotdeauna” VIDEO

Nuntă de excepție! Cel mai emoționant moment a fost viralizat pe TikTok, iar internauții nu au întârziat să apară în  secțiunea de comentarii. Iată „dansul pentru mire” care a devenit rapid viral pe TikTok și cum a dansat Nicole Cherry alături de buna ei prietenă!

Paula Avasiloaie, prietena lui Nicole Cherry, dans de excepție la nunta ei

Cele două surori, Paula și Mălina Avasiloaie, unele dintre cele mai bune prietene ale cântăreței Nicole Cherry s-au căsătorit anul acesta precum îndrăgita cântăreață.

Acum, a venit rândul Paulei care a impresionat toți invitații cu o surpriză inedită pentru mire. Momentul a fost filmat și ulterior viralizat pe rețelele sociale.

Dansul pentru mire a acaparat între internetul, iar internauții l-au distribuit masiv pe TikTok, iar pe această rețea socială există multe persoane care refac întreaga scenă.

@malina.avasiloaie Dansul care a devenit VIRAL (toata coregrafia) @Paula Avasiloaie ♥️ #viral #trend #trending #nunta #dans #prieteni #fericire #surpriza #emotii ♬ sunet original – malina.official

 

Paula Avasiloaie: „Asta mi-am dorit dintotdeauna”

La acest dans a contribuit și buna sa prietenă, Nicole Cherry. Coregrafia i-a uimit pe toți și mulți nu au ezitat să o învețe. „Dansul mirelui” a adunat nu mai puțin de 1,7 milioane de vizualizări pe TikTok, în doar câteva zile.

„Asta mi-am dorit dintotdeauna. La nunta mea să dansez cu fetele și să-i fac o surpriză lui Alex. Repetiții la ore târzii, pe ascuns, strecurate în programul aglomerat al celei care a înțeles exact ce vreau de la acest moment și a creat o coregrafie superbă @aura.vidroiu, te iubim pentru toată energia, iar de acum avem treabă la fiecare nuntă. It’s a promise”, a scris Paula, miresica, pe reţelele de socializare.

Mălina Avasiloaie, însărcinată în 9 luni, nu a ratat ocazia să cânte și să danseze la nunta surorii ei, deși va naște din clipă în clipă!

@malina.avasiloaie N-am rezistat sa nu cant la nunta surorii mele.♥️ #MalinaAvasiloaie #viral #trend #nunta #trending ♬ sunet original – malina.official

 

Sursa foto: romaniatv.net
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: