Redactia.ro
Home » Monden » Darcey și Stacey Silva, surorile gemene împătimite ale operațiilor estetice. Iată cum au fost surprinse pe străzile din Miami

Darcey și Stacey Silva, surorile gemene împătimite ale operațiilor estetice. Iată cum au fost surprinse pe străzile din Miami

GALERIE FOTO (4)

Darcey și Stacey Silva sunt surorile gemene care fac furori atât pe rețelele de socializare cât și la televiziune.

Cele două au făcut un adevărat spectacol în fața paparazzilor și a camerelor de filmat pe străzile din Miami.

Darcey și Stacey Silva sunt vedete de reallity-show. Acestea au trecut prin transformări bizare în ultima vreme. Cele mai recente operații estetice la care au apelat cele două nu au fost tocmai cele mai reușite.

În vârstă de 48 de ani, surorile Silva, au fost surprinse de camerele de fotografiat ale paparazzilor în timp ce filmau niște scene în Miami.

Bineînțeles că acestea au atras toate privirile prin apariția lor în ținute sumare, doar cu sutien în partea de sus.

Fanii au fost îngroziți când au văzut pozele cu surorile gemene

Deși operațiile estetice realizate în ultima vreme nu sunt tocmai cele mai reușite, cele două surori Silva sunt foarte încântate de noul lor look. Fanii lor au fost îngroziți când au văzut primele imagini pe care Darcey și Stacey le-au publicat pe rețelele lor de socializare.

“I-am dat unfollow lui Stacey, arăta chiar ridicol cu cat-eye-ul ei. Bizar și înfricoșător”, a scris un follower.

Fanii Darcey și Stacey au fost deranjați în ultimele luni după ce gemenele au suferit o operație estetică extremă. Cele două blonde urmăresc să arate veșnic tinere și ar face orice pentru asta. În timp ce chirurgia estetică nu mai este subiect tabuu, dragostea gemenelor pentru frumusețea dată de bisturiu ar putea deveni o dependență.

Gemenele Silva au debutat în emisiunea 90 Day Fiancé. Sunt incredibil de cunoscute pentru faptul că numeroasele operații estetice prin care au trecut. Darcey a apărut pentru prima dată în emisiunea de succes TLC în 2017, când a zburat la Amsterdam pentru a-l întâlni pe Jesse Meester.

Din punct de vedere al vieții amoroase, cele două nu stau prea bine. Cu toate că au avut un număr mare de parteneri, după cum spun zvonurile, nu și-au găsit sufletele pereche. Ele au încercat constant să aibă relații cu bărbați mai tineri decât ele. S-ar putea spune că Darcey și Stacey au o singură iubire a vieții lor, chirurgia plastică. De la ultima despărțire, atât Darcey, cât și Stacey au continuat să își îmbunătățească aspectul, dar nu a fost spre bine, telespectatorii susținând că ar putea avea o dependență ciudată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: