Redactia.ro
Home » Știri » Darius Campbell Danesh, actor, cântăreț și fost star Pop Idol, a murit. Cadavrul lui a fost găsit în pat. Ce se știe despre cauza morții

Darius Campbell Danesh, actor, cântăreț și fost star Pop Idol, a murit. Cadavrul lui a fost găsit în pat. Ce se știe despre cauza morții

Darius Campbell Danesh, actor, cântăreț și fost star Pop Idol, a murit. Cadavrul lui a fost găsit în pat. Ce se știe despre cauza morții

Darius Campbell Danesh, actor, cântăreț și fostă vedetă Pop Idol, a fost găsit fără suflare în pat, în apartamentul lui din Rochester, Minnesota. În trecut, bărbatul a scăpat la limită cu viață dintr-un accident cumplit de mașină. Iată ce se știe despre cauza morții.

Darius Campbell Danesh, actor, cântăreț și fost star Pop Idol, a murit. Cadavrul lui a fost găsit în pat. Ce se știe despre cauza morții

Lumea muzicii a fost zguduită de vestea morții starului Pop Idol, Darius Campbell Danesh, în această săptămână, la vârsta de 41 de ani. Darius Campbell Danesh, fosta vedetă Pop Idol, a fost găsit fără suflare în pat, în apartamentul lui din Rochester, Minnesota, dar nu se știe, momentan, cauza decesului. Nu pare să fie vorba de o sinucidere, a scris presa internațională. Familia a transmis un mesaj confirmând moartea lui.

 „Vă rugăm să aveți amabilitatea de a respecta dorința noastră de intimitate în acest moment, în timp ce ne împăcăm cu pierderea tragică a fiului și fratelui nostru”.

Și Simon Cowell a adus omagii, calificând moartea lui drept o „tragedie absolută”. Cowell a fost jurat în cadrul emisiunii în care Campbell Danesh a terminat pe locul al treilea în 2002, în urma lui Gareth Gates și a câștigătorului Will Young.

„L-am văzut prima dată pe Darius la televizor în urmă cu peste 20 de ani și am ajuns să-l cunosc foarte bine. Era carismatic, amuzant și pur și simplu o persoană minunată lângă care era plăcut să fii”, a spus Cowell, adăugând: „Moartea lui, pentru cineva atât de tânăr, este o tragedie absolută și sunt alături de familia și prietenii lui”.

Gareth Gates a scris și el un mesaj pe Instagram și a publicat o fotografie: „Nu pot să cred că Darius, prietenul meu drag, a murit. Am inima sfâșiată”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gareth Gates (@gareth_gates)

Muzicianul, care a avut succes în 2002 cu piesa Colourblind, cu o carieră în muzica pop, la cântece de operă și apariții în musicaluri, s-a bucurat de o relație strânsă cu cei doi frați și cu părinții. El a avut, de asemenea, o viață personală în continuă schimbare, glumind anterior că a avut „nouă vieți”, deoarece a suferit accidente grave și a avut probleme medicale.

El a fost implicat într-un accident de mașină aproape fatal în 2010 și declara atunci că se simte „cel mai norocos om în viață”. Fusese pasager în autoturismul care s-a lovit de un zid cu 130 km/h după ce a derapat, în timpul unei vacanțe în Spania, și a suferit o fractură de gât. Asistenta medicală i-a spus atunci că dacă ar fi suferit fractura trei milimetri într-o parte, ar fi rămas paralizat, iar trei milimetri în cealaltă direcție, ar fi fost mort.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: