Redactia.ro
Home » Știri » David Popovici, exemplu de modestie. Imaginea cu tânărul înotător care a făcut furori pe internet. Cum a fost surprins

David Popovici, exemplu de modestie. Imaginea cu tânărul înotător care a făcut furori pe internet. Cum a fost surprins

GALERIE FOTO (2)

David Popovici, care a alternat între băterea recordurilor mondiale și experimentarea eșecurilor, reprezintă un adevărat model de modestie, virtute și hotărâre pentru cei care l-au urmărit. Un exemplu palpabil al acestor calități este o imagine care a devenit virală, cu David Popovici surprins într-o stație de autobuz din București. De;i este o adevărată vedetă, David Popovici nu se deplasează cu mașina personală, ci preferă să apeleze la mijloacele de transport în comun.

David Popovici, exemplu de modestie. Imaginea cu tânărul înotător care a făcut furori pe internet

David Popovici, un tânăr de 19 ani, a reușit astăzi să surprindă lumea natației prin determinarea sa și, nu în ultimul rând, prin recordurile pe care le-a învins în ultimii ani. David nu este admirat de către români doar pentru realizările profesionale, ci și pentru modestia de care dă dovadă ori de câte ori are ocazia.

Astăzi David Popovici poate fi considerat un adevărat exemplu pentru tinerii români. El a reușit să capteze atenția publicului prin modestia și calitățile sale. O dovadă a acestui fapt este și fotografia postată de jurnalistul Claudiu Pândaru, imagine care a devenit extrem de populară, în care apare David Popovici așteptând la o stație de autobuz din București.

Jurnalistul Claudiu Pândaru a stârnit agitație pe rețelele de socializare atunci când a postat imaginea care a devenit virală, în care apare David Popovici așteptând la o stație de autobuz din București, însoțită de următoarea descriere:

„L-am întâlnit într-o staţie de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admiraţie pe tânărul acesta formidabil.

Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil şi cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generaţia sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te opreşti, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoţionat, l-am salutat şi eu timid cu mâna. Sigur, eu şi mai toţi trecătorii.:)) ”, a scris Claudiu Pândaru pe pagina sa de Facebook.

David Popovici se antrenează asiduu pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Cu toate că susținătorii așteptau noi performanțe remarcabile de la el, se pare că David Popovici nu va participa la Campionatele Mondiale de Natație de la Doha, programate între 2 și 18 februarie 2024.

În loc de asta, se va concentra pe pregătirea sa pentru Jocurile Olimpice de la Paris, așa cum a confirmat și antrenorul său, Adrian Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: