Redactia.ro
Home » Sport » David Popovici, rezultat dezamăgitor în Japonia. A condus aproape toată cursa, dar nu a prins nici măcar un loc pe podium 

David Popovici, rezultat dezamăgitor în Japonia. A condus aproape toată cursa, dar nu a prins nici măcar un loc pe podium 

david popovici

Dezamăgire pentru David Popovici. Marți, pe 25 iulie 2023, sportivul a concurat în finala de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de natație din Japonia. Din păcate, sportivul nu a reușit să obțină nici măcar calificarea pe podium, spre dezamăgirea fanilor.

David Popovici, rezultat dezamăgitor în Japonia. A condus aproape toată cursa, dar nu a prins nici măcar un loc pe podium

Deși a dominat cursa încă de la început până la ultima întoarcere, David Popovici a ratat șansa de a obține o medalie. Cu toate că a fost lider în primele trei întoarceri, tânărul înotător român a terminat pe locul 4. Deși a încheiat cursa cu un timp impresionant de 1:44.90, în ultimii 25 de metri a fost depășit de cei trei medaliați.

Medalia de aur a fost câștigată de britanicul Matthew Richards (1:44.30), în timp ce pe locul 2 s-a clasat un alt compatriot al său, Tom Dean (1:44.32). Medalia de bronz a fost adjudecată de Sunwoo Hwang (1:44.42). Cu toții au avut performanțe remarcabile în cursa respectivă, iar diferențele mici dintre timpurile lor au creat o competiție incredibil de strânsă.

Reacția lui David Popovici după ratarea podiumului la Fukuoka

Sportivul legitimat la CS Dinamo a încercat să ofere o explicație pentru rezultatul care i-a surprins pe fani imediat ce cursa a ajuns la final.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a declarat David Popovici, conform GSP.ro. 

David Popovici va mai concura într-o singură probă la Campionatele Mondiale de natație de la Fukuoka, în cea de 100 de metri liber, unde deține și recordul mondial. Seriile sunt programate pe 26 iulie, în sesiunea de dimineață. Semifinalele vor avea loc în aceeași zi, iar lupta pentru medalii se va desfășura pe 27 iulie, conform anunțului făcut de către organizatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: