Redactia.ro
Home » Știri » De-a râsu’-plânsu’! Un șofer s-a crezut în GTA și a încercat să își scoată mașina din parcare, dar a distrus alte 10 | VIDEO

De-a râsu’-plânsu’! Un șofer s-a crezut în GTA și a încercat să își scoată mașina din parcare, dar a distrus alte 10 | VIDEO

O scenă de groază s-a desfășurat recent într-o parcare din Rusia, surprinsă într-un clip video care a devenit rapid viral pe platforma TikTok. Un șofer, care a condus haotic și a lovit mai multe mașini, a părăsit ulterior liniștit locul faptei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Acest incident șocant a stârnit reacții pe rețelele sociale, iar internauții au răspuns cu comentarii ironice la determinarea bizară a șoferului de a ieși din parcare cu orice preț.

Șoferul teribilist care s-a crezut în GTA

Imaginile au fost înregistrate de la fereastra unui bloc din apropiere, oferind privitorilor o perspectivă detaliată asupra întregului incident. În timp ce conducea haotic, șoferul, aflat la volanul unei mașini albe, aparent un Mitsubishi Outlander, a lovit mai multe vehicule din parcare, provocând avarii semnificative. Scenele s-au desfășurat într-o parcare dintr-un loc necunoscut din Rusia, conform descrierii atașate videoclipului.

Șocul a crescut pe măsură ce șoferul, într-o manieră teribilistă, a continuat să lovească mașini, ignorând complet consecințele actelor sale. Imaginile au arătat că, după primele manevre nefericite, șoferul nu a avut intenția de a se opri. Ba dimpotrivă, a accelerat în spatele altor mașini din parcare, sporind numărul total de vehicule avariate la impresionanta cifră de 10.

Urmăritorii au reacționat imediat pe rețelele de socializare

După ce imaginile au fost postate pe platforma TikTok, ele au devenit virale rapid, atrăgând atenția internauților și generând diverse reacții. Comentariile ironic-amuzante nu au întârziat să apară, iar internauții și-au exprimat uimirea față de determinarea șoferului în cauză de a ieși din parcare, indiferent de consecințe.

„A vrut să-și scoată banii pe scumpirea asigurărilor de anul ăsta”/ „Aștept cu nerăbdare să mă pot juca și eu GTA6, are grafica atât de realistă”/ „A ieșit mai greu, dar a ieșit, asta înseamnă dedicare, nu te lași niciodată!”/ „Când vii acasă și nu ai loc de parcare, îți faci loc”/ „Altă firmă de asigurări în insolvență anul ăsta, numa de la ăsta/asta”/ „Al meu joacă bowling”/ „Nu știu cine este, doar mașina vreau să știu ce este”/ „Ăsta e mult așteptatul GTA?”/ „Nu a iertat nimic”/ „Sunt curios cât o să-i scadă din bonusul de la asigurare”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: