Redactia.ro
Home » Monden » De ce a citit, de fapt, Andra versurile imnului de pe tabelă înaintea meciului România-Elveția. Prestația artistei, intens criticată de fanii echipei naționale

De ce a citit, de fapt, Andra versurile imnului de pe tabelă înaintea meciului România-Elveția. Prestația artistei, intens criticată de fanii echipei naționale

Andra cântă imnul pe Arena Națională

În seara zilei de 21 noiembrie, atmosfera pe Național Arena a fost incendiară, pe măsura așteptărilor, în timpul meciului dintre România și Elveția. Cu aproximativ 50.000 de spectatori în tribune, emoțiile și entuziasmul erau la cote înalte, mai ales că acesta a fost ultimul meci din campania de calificare pentru EURO 2024. Deschiderea partidei a fost una specială, cu Andra Măruță, invitată de Federația Română de Fotbal, care a avut onoarea de a interpreta imnul național, „Deșteaptă-te, române!”.

Cu toate acestea, începutul meciului nu a fost lipsit de dezamăgire pentru unii spectatori. Întreaga situație cu interpretarea imnului a pus în umbră victoria echipei și a generat comentarii contradictorii asupra prestației lui Andra Măruță. Totuși, este important de menționat că artista și-a exprimat respectul față de moment, făcând o cruce la finalul interpretării, poate ca un semn de recunoaștere a provocării pe care a acceptat-o.

Andra Măruță, trasă la răspundere pentru prestația de pe Arena Națională

Cu toate că momentul ar fi trebuit să fie unul de unitate și mândrie națională, acesta a stârnit controverse datorită faptului că Andra Măruță a folosit o tabletă pentru a citi versurile imnului. Această alegere a artistei a fost percepută diferit de către public și a generat discuții aprinse în mediul online și nu numai.

Unii susțin că interpretarea ar fi trebuit să fie memorată, considerând că utilizarea tabletei a diminuat solemnitatea momentului. Însă, alții au înțeles situația și au apreciat faptul că Andra a acceptat provocarea într-un timp relativ scurt, având în vedere programul său încărcat. De asemenea, este important de menționat că emoțiile și-au spus cuvântul, motiv pentru care artista a avut nevoie de unele momente în care să se poată stăpâni și să ducă mai departe numărul pe care l-a pregătit.


În pofida controverselor, meciul a oferit o performanță remarcabilă din partea echipei naționale de fotbal a României. Tricolorii au dat totul pe teren și au reușit să obțină o victorie importantă împotriva Elveției.

Momentul culminant a survenit în minutul 50, când Florinel Coman a pasat perfect către Nicolae Stanciu, acesta centrând ulterior. Olimpiu Moruțan a re-centrat cu capul, iar Denis Alibec a marcat un gol spectaculos chiar din fața porții, provocând o explozie de bucurie în tribune.

Federația Română de Fotbal a dorit-o pe Andra pe Arena Națională

Pe data de 20 noiembrie Federația Română de Fotbal a anunțat că Andra va fi cea care va avea onoarea de a cânta imnul României pe Arena Națională. Alături de ea, fanii și jucătorii echipei au intonat cu emoție versurile.

„50.000 de români vor cânta imnul României alături de Andra. “Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreață”, se arată în comunicatul FRF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: