Redactia.ro
Home » Monden » De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Artistul suferea de o boală gravă

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Artistul suferea de o boală gravă

GALERIE FOTO (2) De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. A fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică folk din România. Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Fostul soț al Marinei Almășan a murit într-un spital din Capitală,acesta confruntându-se cu o boală gravă.

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Artistul suferea de o boală gravă

De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu. Apropiații și rudele artistului sunt șocați de moartea sa. Victor Socaciu a ajuns în luna septembrie la spital după ce rinichii au cedat, având nevoie de intervenția medicilor. Cântărețul se confrunta de mai mult timp cu probleme renale, care i-au fost fatale într-un final. În 2009, artistul a fost operat primind doi rinichi de la o fetiță de 10 ani, care se află în moarte clinică.

În urmă cu câteva luni, Marina Almășan declara că regretă situația în care se afla fostul soț, chiar dacă între ei nu mai existau nici un fel de legătură. “Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu. Nu am ținut legătura cu Victor în anii aștia, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el. Eu am fost alături de el când a avut dializa și după aceea transplantul. Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-i revină”, declara, în septembrie, Marina Almașan.

Victor Socaiu a fost căsătorit de patru ori

Regretatul artist Victor Socaciu a fost căsătorit de 4 ori și avea trei copii cu femei diferite. De-a lungul vieții, s-a bucurat de patru căsătorii memorabile, iar una dintre ele a fost prezentatoarea TV Marina Almășan. Cu toate astea, artistul ar fi avut o problemă mare cu fidelitatea, după cum povestea chiar vedeta TVR.

Doina a fost prima soție a lui Victor Socaciu, iar alături de ea a avut o fiică, pe Iulia. În prezent, aceasta are aproximativ 40 de ani. Cei doi au divorțat, iar ulterior a cunoscut-o pe actrița Cornelia Pavlovici. Aceștia s-au căsătorit, iar împreună nu au avut niciun copil, deși au fost împreună 12 ani. Socaciu mai are o fiică cu o femeie din Sibiu, iar ulterior s-a casatorit cu Marina Almășan. Prima dată s-au cunoscut în anii 80, pe vremea când lucra la Radio Vacanța Costinești.

Din acel moment au mai trecut aproape 10 ani până în clipa în care cei doi s-au revăzut și s-au îndrăgostit. În 1996, a început oficial povestea lor de dragoste, fiind și anul în care Marina a divortat. În 2012, după ce și-au spus adio și au divorțat, după ce prezentatoarea TV s-a plâns de ultimii ani din căsnicia pe care a avut-o cu Victor Socaciu. „Am descoperit relaţia lui cu impresara Brânduşa Simion, desele lor plecări “în turnee”, eu ştiind ba că pleacă în colegiul său parlamentar din Mureş, ba la analize la Cluj. Am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare, am intrat în panică (…) Am căutat-o, i-am cerut să se ţină departe de soţul meu, să nu-i distrugă familia, cariera.A oftat, mi-a spus că ştie, că nu are ce să-i facă: nu era prima ei aventură. Victor mi-a jurat că au terminat-o. Apoi, la ediţia ”Om bun” din 2011 am aflat că erau din nou împreună. Mi-am dat seama că totul e pierdut”, spunea Marina Almășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: