Redactia.ro
Home » Știri » De ce bărbații însurați cred că soțiile altor bărbați sunt mai atractive decât ale lor. Motivul care o să te surprindă

De ce bărbații însurați cred că soțiile altor bărbați sunt mai atractive decât ale lor. Motivul care o să te surprindă

De ce bărbații însurați cred că soțiile altor bărbați sunt mai atractive. Motivul care o să te surprindă

Iată de ce bărbații însurați cred că soțiile altor bărbați sunt mai atractive. Există mai multe motive, susțin specialiștii, însă la unul sigur nu te gândeai.

De ce bărbații însurați cred că soțiile altor bărbați sunt mai atractive decât ale lor. Motivul care o să te surprindă

Este posibil ca unii bărbați căsătoriți să se simtă atrași de alte femei, chiar dacă sunt implicați sau implicate într-o relație stabilă, mai mult sau mai puțin fericită. Atracția față de alte persoane este o reacție normală și umană, iar sentimentele de atracție pot fi influențate de diferiți factori, cum ar fi aspectul fizic, personalitatea, interacțiunea socială etc.

Cu toate acestea, este important ca bărbații să gestioneze aceste sentimente într-un mod responsabil și respectuos față de partenerul lor. De obicei, comunicarea sinceră și deschisă cu partenerul este esențială. Este important să vă împărtășiți gândurile, sentimentele și temerile în ceea ce privește atracția față de alte persoane.

De obicei, când bărbaţii însuraţi cred că alte femei măritate sunt mai atractive decât a lor, acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Fie acel bărbat nu mai este mulțumit de viața conjugală pe care o are, fie îi place pur și simplu să experimenteze. În general, bărbaților le place să experimenteze lucruri noi, fie că este vorba despre viața lor personală sau profesională – experiență palpitantă să fie!

Însă mai există un motiv, mai degrabă surprinzător. Unor bărbați care ajung să fie atraşi de soțiile altora li se pare că „iarba este mai verde în curtea vecinului”. Chiar dacă poate, de multe ori, nici nu esta așa.

Mai exact, un bărbat poate ajunge să își compare viața de cuplu cu a altora și simte că soțiile altora sunt mult mai „bune” decât ale lui, din mai multe puncte de vedere: fizic, emoțional și așa mai departe. Comparațiile au la bază alte lucruri, însă, pentru că ele apar, de obicei, atunci când există o lipsă de încredere, dragoste și compasiune între cei doi parteneri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: