Redactia.ro
Home » Monden » De ce fiul Ioanei Maria Moldovan repetă grupa mare, la grădiniță? Anunțul făcut de prezentatoare

De ce fiul Ioanei Maria Moldovan repetă grupa mare, la grădiniță? Anunțul făcut de prezentatoare

GALERIE FOTO (2) ioana moldovan

Ioana Moldovan, prezentatoare la Prima TV, este o mamă devotată și iubitoare. Ea a luat o decizie pe care unii ar putea să o considere controversată. Deși fiul ei are aproape 6 ani, ea a decis să nu-l înscrie în clasa 0. Astfel, micuțul va repeta grupa mare și anul acesta. Care a fost motivul din spatele acestei decizii? Răspunsul l-a oferit chiar Ioana!

De ce fiul Ioanei Maria Moldovan repetă grupa mare, la grădiniță? Anunțul făcut de prezentatoare

De ce trebuie să repete fiul Ioanei Maria Moldovan grupa mare la grădiniță? Prezentatoarea de la Prima TV se bucură de statutul de mamă fericită al unui băiețel numit Andrei Ioan, care are cinci ani și opt luni, împreună cu partenerul său de viață, Marian Galeș. Ioana Maria Moldovan consideră că este prea devreme pentru ca fiul ei să înceapă clasa zero, motiv pentru care micuțul va începe școala abia în anul următor. Ioana simte că această decizie este cea mai bună, atât pentru ea, cât și pentru fiul ei, căruia îi place enorm de mult să se joace.

ioana moldovan
Ioana Moldovan a decis ca fiul său să repete grupa mare de la grădiniță

„Toamna se numără și bobocii, dar și întoarcerea la grădiniță. Andrei Ioan are 5 ani și 8 luni și repetă grupa mare, pentru că eu, îți spun foarte sincer, nu m-am simțit pregătită să intru în clasa zero. Si cred că nici el așa, cu toată inima. Da, ar fi trebuit să dea niște teste cum se întâmplă în sistemul nostru de învățământ. Ar fi trebuit să renunțăm puțin la joacă și lui încă îi place foarte mult să se joace. Și mă bucur.
Nu am vrut să iau acest an din copilăria lui. O să intre în clasa 0 la 6 ani și 8 luni, nu s-a întâmplat nimic. Așa că ne bucurăm și profităm în ultimul an, înainte de a intra pe băncile școlii”, a declarat Ioana Moldovan.

Ioana Moldovan a vorbit despre activitățile fiului său

Chiar dacă Andrei este încă la grădiniță, el are tot felul de activități educative, declară Ioana. Își împarte timpul între joacă și învățat. Micuțul studiază deja limba engleză și petrece cât mai mult timp în aer liber alături de tatăl acestuia, Marian Galeș. Ioana are un program foarte încărcat din cauza muncii care o solicită enorm, însă din fericire weekend-urile sunt destinate relaxării împreună cu oamenii pe care îi iubește și care îi fac viața mai frumoasă.

„Cam așa e toamna noastră. Cu foarte mult ieșit afară, profităm că încă e vreme bună. După grădiniță, merge afară cu tatăl lui, fotbal, face înot la Steaua, engleză, încercăm așa să diversificăm, nu foarte mult, dar să petreacă cât mai mult timp în natură”, a declarat Ioana, conform Ciao.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: