Redactia.ro
Home » Știri » De ce între orele 3 și 5 dimineața trebuie să dormi neapărat. Ce înseamnă dacă te trezești în acest interval

De ce între orele 3 și 5 dimineața trebuie să dormi neapărat. Ce înseamnă dacă te trezești în acest interval

De ce între orele 3 și 5 dimineața trebuie să dormi neapărat. Ce înseamnă dacă te trezești în acest interval

Iată de ce între orele 3 și 5 dimineața trebuie să dormi neapărat și ce anume înseamnă dacă te trezești în acest interval. E posibil să ai unele afecțiuni despre care nu știi, dar care îți dau semne că organismul tău nu funcționează așa cum trebuie.

De ce între orele 3 și 5 dimineața trebuie să dormi neapărat. Ce înseamnă dacă te trezești în acest interval

Orele 3-5 dimineața sunt orele care corespund plămânilor. Medicina chineza spune că aceștia sunt corespondenții tristeții profunde, ai pesimismului, suferinței și depresiei. Tocmai de aceea, e bine să fii cu mare băgare de seamă în cazul în care observi că ai probleme de somn în acest interval, mai concret, dacă te trezești în acest interval sau dacă pur și simplu nu poți să adormi în acest interval de timp.

Încearcă să îți dai seama dacă există ceva ce te macină, dacă ai ceva pe suflet, dacă ai o nemulțumire sau dacă ți s-a făcut o nedreptate fie la locul de muncă, fie în familie sau dacă este legat de partenerul de viață. Totodată, mai există și varianta să întâmpini o trezire a conștiinței tale care te avertizează că nu ești pe calea care ti-a fost pregatită și că te așteaptă o etapă superioară, o nouă călătorie spirituală, care să te ajute să evoluezi, potrivit Click.

Usturoiul alungă insomnia. Iată cum trebuie să-l folosești pentru cele mai bune rezultate

La prima vedere este ciudat că un miros atât de puternic are puterea de a te calma, dar a fost testat de foarte multe persoane cu rezultate excelente. Mirosul specific ameliorează respirația pentru că desfundă nasul și eliberează căile respiratorii. Precis știi cât de greu este să adormi când ești răcit, dar dacă vei pune usturoi sub pernă în fiecare seară vei vedea că te vei îmbolnăvi mult mai rar pentru că alicina blochează activitatea enzimelor care permit microbilor să invadeze organismul și să se multiplice.

Desigur, există și anumite lucruri de care trebuie să ții cont înainte să pui în aplicare acest truc.
Dacă ai animale de companie care dorm cu tine trebuie să ții cont că usturoiul este toxic pentru câini și pisici. Nu lăsa căței de usturoi sub pernă dacă nu ești în pat pentru a evita să-l consume când nu ești atent.

Deși este adevărat că în primele zile mirosul ți se va părea puternic, de îndată ce te obișnuiești îl vei asocia cu somnul profund. Având în vedere că usturoiul devine uleios atunci când este strivit este recomandat să înfășori cățelul de usturoi de sub pernă într-un prosop de hârtie pentru a nu păta lenjeria de pat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: