Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a transmis Killa Fonic niciun mesaj după moartea lui Nosfe. Cei doi au fost prieteni buni, însă o ceartă le-a pus capac

De ce nu a transmis Killa Fonic niciun mesaj după moartea lui Nosfe. Cei doi au fost prieteni buni, însă o ceartă le-a pus capac

GALERIE FOTO (2)

Iubita lui Killa Fonic a explicat de ce artistul nu a transmis niciun mesaj în memoria celui care i-a fost prieten și coleg de trupă. Killa a făcut parte din Șatra Benz, însă cu timpul a decis că este mai bine să meargă pe drumul lui. După moartea lui Nosfe, Killa nu a postat absolut niciun mesaj.

Killa Fonic și Nosfe au fost buni prieteni

După moartea lui Nosfe, Killa nu a postat niciun mesaj, semn care a dat mult de gândit altora. Asta pentru că Nosfe și Killa au fost buni prieteni și au făcut parte din aceeași trupă, încă de la înființarea ei. Este vorba de Șatra Benz, cei care au adus trappul în România. Cu timpul, însă, Killa a mers pe drumul lui și a făcut muzică de unul singur. Nosfe a continuat să fie în trupă și să facă muzică și separat. Din păcate, cel din urmă s-a stins din viață, în urma unui infarct.

Moartea lui Nosfe a venit ca un trăsnet peste familia lui, prieteni, colegi și peste întreaga industrie muzicală. Artistul a avut un concert în seara respectivă, după care și-a pierdut viața, acasă. Nosfe a fost condus pe ultimul drum, plâns de familie și prieteni. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele sociale, însă niciunul nu a fost din partea lui Killa Fonic.

De ce nu a transmis Killa Fonic niciun mesaj

Mulți au fost cei care s-au întrebat de ce Killa Fonic nu a transmis niciun mesaj după moartea lui Nosfe. Au fost prieteni buni, au avut parte de o ceartă, la un moment dat, însă nici așa fanilor nu le-a venit să creadă. Cred că ăsta e deja al treilea mesaj, din zecile pe care le-am primit în legătură cu Killa, în care cineva întreabă „bă, el cum se simte?”. Ideea e că, după cum știți și voi, în weekend și-a anulat un concert din cauza unor probleme de sănătate, care nu sunt atât de grave, dar există. Și pentru cei care îl urmăriți de la începutul anului e Instagram, probabil că știți și că asta nu este singura pierdere pe care le a suferit-o anul ăsta. Prin urmare, situația de acum nu este una pe care să o digere ușor, așa că fiți mai îngăduitori și respectați modul în care oamenii aleg să treacă prin tipul ăsta de situații.”, a spus iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini