Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu muncește Ioana Tufaru, de fapt. Motivul ireal pentru care a fost dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali: ”Se folosește în alte scopuri”

De ce nu muncește Ioana Tufaru, de fapt. Motivul ireal pentru care a fost dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali: ”Se folosește în alte scopuri”

Ioana Tufaru

S-a aflat care este realul motiv pentru care Ioana Tufaru nu are un loc de muncă în acest moment. Fiica Andei Călugăreanu și-a deschis sufletul și a vorbit fără perdea despre acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul anilor cu privire la situația sa financiară.

Nu mai este niciun secret faptul că Ioana Tufaru a atras atenția presei și a oamenilor de-a lungul timpului din cauza lucrurilor rele care s-au spus despre ea. Fiica Andei Călugăreanu a luat parte la un podcast moderat de Mihai Ghita, unde a discutat pe larg subiectul.

De ce nu muncește Ioana Tufaru, de fapt

Ioana Tufaru a recunoscut public faptul că se confruntă cu probleme destul de mari de sănătate, motiv pentru care nu poate face foarte mult efort. Aceasta susține că de-a lungul timpului a găsit locuri de muncă în care a lucrat „la negru”, adică fără contract, din propria inițiativă. Astfel, boala de care suferă, pe care nu a numit-o cu exactitate, ar fi stat în calea găsirii unui loc de muncă permanent.

„Cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Eu sunt un om cu probleme de sănătate, un om care nu poate depune efort. Am lucrat, dar nu cu carte de muncă și îmi asum. Atâta vreme cât prestezi un serviciu pentru care ești plătit, nu se numește tot muncă? E la negru, nu e la negru, e colaborare, nu e colaborare, se numește tot muncă. Am lucrat, se poate dovedi, doar că nu am lucrat cu carte de muncă”, a declarat Ioana Tufaru în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghita.

Ioana Tufaru, dată afară din casa oferită de Gigi Becali

Gigi Becali este cel care i-a sărit în ajutor Ioanei Tufaru în urmă cu 8 ani, moment în care i-a oferit o garsonieră în care să locuiască alături de soțul său și de fiul lor. Chiar dacă spațiul nu era unul foarte mare, cei trei au reușit să ducă o viață liniștită acolo, până la finalul anului 2023, când au fost dați afară. Motivul este unul simplu, se fac renovări, iar toate apartamentele si garsonierele trebuie golite.

„Anul 2024 a început foarte bine și frumos pentru noi. Da, ne-am mutat în altă locuință, așa este! Din 18 decembrie locuim în noua casă pentru că nu se mai putea să stăm acolo ! Se renovează, se folosește în alte scopuri, nu știm exact. Nu ni s-au dat prea multe amănunte. La dl Becali am stat 8 ani! Ni s-a spus că în primăvara urmează să intre în renovare blocul și că va trebui să eliberăm! Ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, da, cu chirie.

Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc. Si am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu 2 camere. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile”, a declarat Ioana Tufaru pentru Ciao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: