Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu s-a căsătorit Salman Khan cu Iulia Vântur. „Când eu am spus da, cineva a spus nu”

De ce nu s-a căsătorit Salman Khan cu Iulia Vântur. „Când eu am spus da, cineva a spus nu”

GALERIE FOTO (4)

Iulia Vântur (43 de ani) și Salman Khan (57 de ani) sunt un cuplu de 12 ani, care a preferat să își păstreze relația departe de ochii publicului și să fie extrem de discreți în privința vieții lor personale. Deși au fost rare ocaziile în care au fost surprinși împreună în public, cei doi au ales să nu ofere detalii despre povestea lor de dragoste, evitând să se afișeze pe rețelele de socializare.

De ce nu s-a căsătorit Salman Khan cu Iulia Vântur

Recent, Salman Khan a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit încă cu Iulia Vântur, chiar după atâția ani petrecuți împreună. Discreția și respectul pentru intimitatea lor au fost întotdeauna cuvintele cheie care au caracterizat relația lor. Cu toate acestea, într-un interviu recent, celebrul actor a adus lumină asupra motivului pentru care nunta lor nu a avut încă loc.

„Nunta nu s-a întâmplat încă. Când eu am spus da, cineva a spus nu. Și invers. Acum, există un ‘nu’ din ambele părți. Când ambele părți vor spune ‘da’, atunci va fi momentul pentru căsătorie. Mai este timp. Am 57 de ani. Vreau ca aceasta să fie prima și ultima căsătorie. Nu există nicio vină, ci doar responsabilitatea mea. Poate că am fost vreodată subiectul teamelor lor că nu voi fi în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că ele sunt fericite, oriunde s-ar afla.”, a explicat Salman Khan în cadrul unui interviu la India TV.

„Salman este precum o stea strălucitoare”

Pe de altă parte, Iulia Vântur a exprimat admirația și mândria ei pentru partenerul său de viață, recunoscând că este o provocare să strălucească lângă o figură atât de cunoscută și apreciată în industria filmului indian.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el.”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini