Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vor mai avea Gabriela Cristea și Tavi Clonda un alt copil. Artistul a spus adevărul: ”Este exclus”

De ce nu vor mai avea Gabriela Cristea și Tavi Clonda un alt copil. Artistul a spus adevărul: ”Este exclus”

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi sunt căsătoriți, au împreună două fetițe minunate și parcă ar mai vrea câțiva copii. Totuși, există un motiv bine întemeiat, care-i împiedică să devină, din nou, părinți. Iată care este acela!

Tavi Clonda a spus adevărul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe minunate, Victoria și Iris. Cei doi sunt împreună de ani buni și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia își mai doresc copii, însă exclud această variantă. Este pentru prima dată când artistul a dat cărțile pe față și a vorbit sincer despre motivul pentru care a renunțat la gândul de a mai avea și alții copii.

„Este exclus să mai facem un copil. Dacă s-ar mai putea, am mai vrea și șapte, dar avem și noi o limită. Avem de muncă și două prințese, jocul s-a încheiat. De când avem copii, e altceva, e o presiune anume, o responsabilitate”, a declarat Tavi Clonda, pentru Playtech.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au petrecut timp în doi

Deși cariera și viața de familie le ocupă tot timpul, iată că Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, găsesc momentul potrivit pentru a sta cât mai mult unul cu celălalt. De data aceasta, artistul a dus fetițele la mama lui, la Brașov, pentru a petrece mai mult timp cu soția lui. Cei doi au o căsnicie fericită și par mai împliniți ca niciodată.

Recent, am lăsat fetele cu mama, la Brașov, timp de o săptămână. Am avut treabă acasă. Important e că lor le-a plăcut la bunica, nu ne-au sunat să mergem să le luăm. Așa am stat și noi în doi”, a mai spus cântărețul, pentru sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: