Redactia.ro
Home » Știri » De ce refuză Anca Pandrea să iasă din casă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrițar

De ce refuză Anca Pandrea să iasă din casă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrițar

Anca Pandrea

Anca Pandrea are mai multe probleme de sănătate și preferă să stea în casă. Iată de ce și cu ce afecțiuni medicale se confruntă.

Problemele de sănătate pe care Anca Pandrea le are. De ce refuză să iasă din casă

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, dar are probleme și cu coagularea sângelui, cu glanda și suferă și de gastrit, a scris Viva!. În 2021, ea s-a îmbolnăvit de coronavirus. În plus, pentru că ar fi avut stări de rău și de leșin, ar fi chemat de mai multe ori ambulanța, conform sursei. După ce soțul ei, Iurie Darie, a decedat, ea locuiește singură în casa din București.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în ultimul timp. Mi-e frică de căldură”, a declarat Anca Pandrea pentru Impact.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: