Redactia.ro
Home » Știri » De ce Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă nu vor locui la Buckingham

De ce Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă nu vor locui la Buckingham

Discursul Regelui Charles al III-lea. Primul mesaj transmis întregii lumi după moartea mamei

În urma decesului reginei Elisabeta a II-a, joi, în Scoția, Regatul Unit se reacomodează rapid pentru titlul fiului său cel mare, Charles. Potrivit Palatului Buckingham, acesta va lua titlul suveran de rege Carol al III-lea, iar soția sa, Camilla, va fi cunoscută sub numele de Regina Consoartă. Însă de ce Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă nu vor locui la Buckingham?

Unde vor locui Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă

Acum, la vârsta de 73 de ani, Charles este așteptat să fie cel mai în vârstă monarh britanic încoronat. El „a îndurat” cea mai lungă așteptare pentru a urca pe tron dintre toți moștenitorii din istoria Marii Britanii. Totuși, în ultimii ani, pe măsură ce sănătatea mamei sale a slăbit, el a preluat mai multe dintre rolurile ceremoniale publice ale acesteia.

Mama sa a devenit regina Elisabeta a II-a la vârsta de 25 de ani, în februarie 1952. La urcarea ei pe tron, Prințul Charles, care avea atunci 3 ani, a devenit moștenitor. Întrebarea este unde se vor stabili noul rege încoronat Charles al III-lea și regina consort, Camilla?

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă nu vor locui la Buckingham

Cuplul regal va rămâne la Clarence House, la doar o aruncătură de băț de monumentul britanic, cunoscut ca fiind cartierul general al monarhului, în timp ce va avea loc programul uriaș de rezervare de 369 de milioane de lire sterline.

Potrivit Palatului Buckingham, Charles va fi cunoscut sub numele de Regele Charles al III-lea. El nu va fi regele Charles de Wales. Presa a speculat că ar fi putut opta pentru un alt nume, cum ar fi Arthur sau George. El va moșteni și alte titluri, precum cel de șef al Bisericii Anglicane și al Commonwealth-ului.

Lucrările, care includ actualizarea cablurilor electrice, a instalațiilor sanitare și de încălzire, vor dura 10 ani. În schimb, palatul va fi rezervat pentru îndatoririle oficiale, care sunt deja în curs de desfășurare.

Palatul Buckingham, locul pentru sarcini oficiale 

Până acum, modul în care vor fi folosite reședințele regale nu a fost încă confirmat, în semn de respect pentru Majestatea Sa.

Prințul și prințesa de Wales, William și Kate, s-au mutat de curând în noul lor adobe Adelaide Cottage din Windsor, înainte ca cei trei copii ai lor să înceapă noua școală.

Cuplul mai are încă apartamentul 1A, cu 20 de camere, de la Palatul Kensington, ca birou în Londra, precum și conacul Anmer Hall de pe domeniul Sandringham, care a fost un cadou special din partea Majestății Sale, ca refugiu la țară în Norfolk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: